No ba! Cichy jest jedna z najbardziej szanowanych osob z Harmoni.. swego czasu byl najaktywniejszym tutorem i mimo tego ze nim nie jest zawsze odpowiada wedlug najlepszej swojej wiedzy i sam mimo wysokiego lvlu czesto zwracam sie do niego po pomoc bo wiem ze jest naprawde doswiadczonym i dobrym graczem

. Kazdy film przez niego nakrecony jest profesjonalnie wykonany i wiele map sam mam odkrytych dzieki jego filmom. Nigdy bym nie trafil np na wejscie do Demoni przez MOTLS gdyby nie filmy Cichego maca.. ciesze sie ze jestem z nim w gildii gdyz na kanale czesto dzieli sie swoim profesjonalizmem. Nie wiem czy wiecie ale forum gildii Cichego maca jest najwiekszym forum jakim moze sie poszczycic gildia na harmoni. Napisal na nim ponad 1000 postow na ponad 4000 na forum.. mam nadzieje ze nadal bedzie zamieszczal tu swoje filmy i pokazywal nam skrawki tibijskiej krainy odslaniajac rzeczy nieznane jak i pokazujac znane w nowym swietle.. na koniec mojej dygresji.. chcialbym podziekowac Cichemu macowi za wklad ktory wniosl w poznanie przeze mnie Tibii.. mysle ze kazdy na tym forum sie ze mna zgodzi. Hail Cichy mac.