Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2005, 21:46   #20
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Hmm... Bramki lvl-owe to niedobry pomysł! Po dłuższy rozpatrzeniu aspektu noobków i nevbie atakujących nasze potwory doszedłem do wniosku, że przecież każdy doświadczony Rookstayer umie sobie z tym poradzić. A to, przyblokuje potwora jakąś rzeczą (krzesło, box, czy nawet inna postać) by zaczął atakować kogoś innego, a to jest najlepsza perswazja by ktoś opuścił dane miejsce. Co do podkradania lootu... Czy zbawi nas, jeśli sobie ktoś weźmie te pare gp? Jedynie nie traktuje tego gdy huntuje na trolach ( z powodu silver amuletów ) oraz na mino ( poisena i brozne amulet ), ale na to też da się znaleźć sposób. Pozatym np. w przypadku mino hell sądzę że niskolvlowe postacie nawet się przydają. A to czasem zaliczą deda ( z tąd mam wkońcu 23 wędki ) albo coś od Ciebie kupią. Jeśli stoje przed wyborem: Czy zabrać ze sobą przypuśćmy 3 chain armory ( choć wiadomo że po huncie na mino jest ich o wiele więcej ) do miasta i tam je sprzedać za 80-100 gp, czy zostać w mino hell i ów armory sprezdać za 50-80 gp to wybieram tą drugą możliwość. Pozatym z noobków i newbie idzie czasem się dobrze pośmiać A nie ma to jak pożądna dawka humoru z rana ( to jest lepsze niż kawa ) Także w dyskusji na temat bramek lvlowych jestem na NIE
Bardzo sie ciesze, ze wreszcie wypowiedzial sie jakis czlowiek, ktory madrze gada i po jego wypowiedziach latwo wyciagnac wniosek ze jest on rookslayerem, a wiec bratnia dusza. Jednak z tym humorem to ja lubie sie posmiac, ale tylko wtedy kiedy robie trapy w mino hell z kumplem, normalnie wolalbym jednak sam poexpic.
Cytuj:
Twój wzór bramek jest faktycznie ciut (wg. mnie) zawyżony
Twoje wzory sa niedobre, poniewaz jak juz mowilem to nie jest miejsce do expienia dla "mainiakow" tylko dla rookslayerow, wiec proponujcie wszystkie wzory powyzej 8 lvlu.
Cytuj:
Poisoner sie zdolowal jak zobaczyl u 2 levela taki ekw jak ja np mialem.
Nie doluje mnie to, ze ktos ma dobry eq. Niech gosciu i ma na 1 lvlu legion helmet, brass armor, studded legi, leather bootsy, cooper shielda, spike sworda, poison daggera, scale armora, silver amulet, bronze amulet, brass legi i nawet moze miec na roku na 1 lvlu magic plate armor, tez mnie to nie zdoluje, bo bede zbieral kase zeby kupic. Tylko denerwuje mnie ze oni sobie biora drogie itemy moim kosztem z potworow za ktore ja dostalem prawie caly exp. A ze swoimi c armami i k legami nie wyjezdzaj bo to jest dzial o roku a wiec walisz offtopica i tyle ci powiem. I jeszcze sie chwalisz jakie masz wspaniale skille na mainie.
Cytuj:
Komu by sie chciało siedzieć na rooku do takich lvli -.-
Zrobic 100 lvl na mainie potrafi kazdy idiota, nawet dziecko 3 letnie by potrafilo, a na roku zdobyc 100 lvl to trzeba byc mistrzem tej gry.
Cytuj:
Szczerze?? Sam jestes noobem jak siedzisz na tym lv na rooku
Nie sztuka jest expic na mainie gdzie wpada 5 k expa na godzine na niskich lvlach, natomiast sztuka jest expic na roku gdzie trzeba sie mocno napocic zeby zarobic 2 k expa w godzine.

Ostatnio edytowany przez poisoner - 20-08-2005 o 21:54.
poisoner jest offline