Cytuj:
Hmm... Bramki lvl-owe to niedobry pomysł! Po dłuższy rozpatrzeniu aspektu noobków i nevbie atakujących nasze potwory doszedłem do wniosku, że przecież każdy doświadczony Rookstayer umie sobie z tym poradzić. A to, przyblokuje potwora jakąś rzeczą (krzesło, box, czy nawet inna postać) by zaczął atakować kogoś innego, a to jest najlepsza perswazja by ktoś opuścił dane miejsce. Co do podkradania lootu... Czy zbawi nas, jeśli sobie ktoś weźmie te pare gp? Jedynie nie traktuje tego gdy huntuje na trolach ( z powodu silver amuletów ) oraz na mino ( poisena i brozne amulet ), ale na to też da się znaleźć sposób. Pozatym np. w przypadku mino hell sądzę że niskolvlowe postacie nawet się przydają. A to czasem zaliczą deda ( z tąd mam wkońcu 23 wędki ) albo coś od Ciebie kupią. Jeśli stoje przed wyborem: Czy zabrać ze sobą przypuśćmy 3 chain armory ( choć wiadomo że po huncie na mino jest ich o wiele więcej ) do miasta i tam je sprzedać za 80-100 gp, czy zostać w mino hell i ów armory sprezdać za 50-80 gp to wybieram tą drugą możliwość. Pozatym z noobków i newbie idzie czasem się dobrze pośmiać A nie ma to jak pożądna dawka humoru z rana ( to jest lepsze niż kawa ) Także w dyskusji na temat bramek lvlowych jestem na NIE
|
Bardzo sie ciesze, ze wreszcie wypowiedzial sie jakis czlowiek, ktory madrze gada i po jego wypowiedziach latwo wyciagnac wniosek ze jest on rookslayerem, a wiec bratnia dusza.

Jednak z tym humorem to ja lubie sie posmiac, ale tylko wtedy kiedy robie trapy w mino hell z kumplem, normalnie wolalbym jednak sam poexpic.
Cytuj:
Twój wzór bramek jest faktycznie ciut (wg. mnie) zawyżony
|
Twoje wzory sa niedobre, poniewaz jak juz mowilem to nie jest miejsce do expienia dla "mainiakow" tylko dla rookslayerow, wiec proponujcie wszystkie wzory powyzej 8 lvlu.
Cytuj:
Poisoner sie zdolowal jak zobaczyl u 2 levela taki ekw jak ja np mialem.
|
Nie doluje mnie to, ze ktos ma dobry eq. Niech gosciu i ma na 1 lvlu legion helmet, brass armor, studded legi, leather bootsy, cooper shielda, spike sworda, poison daggera, scale armora, silver amulet, bronze amulet, brass legi i nawet moze miec na roku na 1 lvlu magic plate armor, tez mnie to nie zdoluje, bo bede zbieral kase zeby kupic.

Tylko denerwuje mnie ze oni sobie biora drogie itemy moim kosztem z potworow za ktore ja dostalem prawie caly exp.

A ze swoimi c armami i k legami nie wyjezdzaj bo to jest dzial o roku a wiec walisz offtopica i tyle ci powiem. I jeszcze sie chwalisz jakie masz wspaniale skille na mainie.
Cytuj:
Komu by sie chciało siedzieć na rooku do takich lvli -.-
|
Zrobic 100 lvl na mainie potrafi kazdy idiota, nawet dziecko 3 letnie by potrafilo, a na roku zdobyc 100 lvl to trzeba byc mistrzem tej gry.
Cytuj:
Szczerze?? Sam jestes noobem jak siedzisz na tym lv na rooku
|
Nie sztuka jest expic na mainie gdzie wpada 5 k expa na godzine na niskich lvlach, natomiast sztuka jest expic na roku gdzie trzeba sie mocno napocic zeby zarobic 2 k expa w godzine.