Zobacz pojedynczy post
stary 21-08-2005, 01:59   #21
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

co do tego sprawdzania... to ciekawe kto tak nie robi
sama się przyznaję tutaj bez bicia do tego, że tam zerkam czasem
ale bardziej mnie cieszy spoglądanie na odbiór mojej krytyki przez młodych początkujących mniej lub bardziej twórców

jeśli jakaś notka jest napisana w miarę inteligentnie, nie 'spoko ziom' lub coś w tym rodzaju, a inni piszą właśnie co w człowieku cenią a co ganią to jest to wartościowy nabytek, niestety większość użytkowników, jak to wielokrotnie się ich nazywa 'noobki', stosuje mało treściwe zwroty.. taki los forum gdzie tylu użytkowników a pośród nich tyle osób wiadomego poziomu.. (można powiedzieć, że jak ktoś ma klasę to zauważy go każdy, a jak jej nie ma, to tylko tych, co są najgorsi się zapamięta XD i to nie na długo)

@down
dzięki *^^*.. ale czy to nie zamieni się w kółko wzajemnej adoracji jak odpowiem tym samym? bo inaczej się nie da

d. Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..

Ostatnio edytowany przez Taube - 21-08-2005 o 07:18.
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.