Zobacz pojedynczy post
stary 15-04-2004, 20:21   #19
Zureq (RUBERA)
Użytkownik Forum

Zureq (RUBERA)'s Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn

Domyślny

Ups, przyznaję się, popełniłem błąd. Chodziło oczywiście o rok 2012, a nie 2014. Następnym razem będę dokładniej sprawdzał informacje. A teraz coś o Polsce w dniach Wielkiej Wojny (jak ktoś nie wie, to jest to III i ostatnia wojna światowa). Opowiada o niej pan Marian Węcławek, zwany też śpiącym prorokiem z Leszna. Dlaczego? Ponieważ swoje wizje ma w snach. Przepowiedział wybory polskiego papieża. Oto jego słowa wzięte oczywiście z http://prorocy.w.interia.pl/

"Na krótko przed Trzecią Wojną Światową, w Rzymie wybuchnie rewolucja, która rozpocznie się w Watykanie, gdyż od roku 1991 i w latach następnych religia rzymskokatolicka zacznie podupadać. Wielu zakonników w Watykanie zostanie zamordowanych, a papież będzie uciekał z Rzymu. Przyszły Watykan to Częstochowa. Gdybym się mylił, to będzie to Madryt. Częstochowa ma jednak przewagę. Doczekamy też tego, że papieżem będzie Murzyn [...].
No więc tu może ktoś sobie pomyśleć, że facet pozbierał sobie jakieś informacje, dodał trochę własnych i powiada, że to mu się śniło i już jest prorokiem. Dobrze, ale przejdźmy dalej.

W Rosji dojdzie do krwawych starć, a rozpoczną się one na Zakaukaziu. Wiele byłych republik radzieckich (Ukraina, Białoruś, Litwa) będzie sympatyzować z Polską, chcąc w przyszłości przyłączyć się do niej [...].

Fajnie, może znowu państwa słowiańskie staną się jednością.

Trzecia Wojna Światowa rozpocznie się w najmniej spodziewanym momencie, kiedy wszyscy będą mówić o pokoju i pojednaniu, lecz będą to tylko nieszczere oświadczenia dyplomatów. (To pogrubienie to specjalnie dla Raynolda ) Najpierw Chiny w imię wyższości żółtej rasy ruszą na Rosję, aby wydrzeć jej zauralskie terytoria. Do Chińczyków dołączą Turcy i wejdą do Europy, opanowując część kontynentu. Wnet jednak najeźdźcy wycofają się. Niemcy widząc słabość Rosji, ruszą na Wschód, będą chcieli zająć Polskę i dojdą do Wałbrzycha. Nie będą jednak niszczyć słowiańskich terenów licząc na ich włączenie do swego państwa. W czasie wojny zostanie użyta broń jądrowa. Jest mi wiadomo tylko o dwóch bombach. Jedna wybuchnie w rejonie Mont Blanc przeciwko agresorowi, który dojdzie aż do Hiszpanii. Rosjanie wracać będą w takim chaosie i rozprężeniu, że nie będą wiedzieć, kto jest ich wrogiem, a kto przyjacielem. Na Polskę żadna bomba nie spadnie, chociaż takie zagrożenie nastąpi i to będzie powodem ewakuowania mieszkańców Dolnego Śląska. Szczecin zostanie zniszczony połowicznie, Wrocław podobnie. We Wrocławiu tuż przed wojną dojdzie do kilkunastodniowych zamieszek. Dość znacznie zniszczone może zostać Kłodzko, Złoty Stok, Kalisz i Wałbrzych. Poznań podczas wojny nie ucierpi [...].

A co z Olsztynem?? W każdym razie w Polsce nie będzie najgorzej. Ciekawi mnie tylko ta bomba... Gdzieś czytałem, że znajdzie się ktoś, kto sprawi, że bomba powróci do właściciela. Take a look. Tak jest, http://prorocy.w.interia.pl/
Cytuj:
Specjalistom polskim uda się za pomocą urządzeń elektronicznych zmienić tor lotu pocisku i skierują ją z powrotem na pozycje chińskie. Tak więc Chińczycy zginą od własnej broni.
Władysław Biernacki, tak się nazywa następny polski jasnowidz. Podchodzi on bardziej religijnie do tych spraw. Chcecie, to poczytajcie, bo warto http://prorocy.w.interia.pl/s_biernacki.htm Jak ja uwielbiam tą stronę

Wskutek topnienia lodów na biegunach i podniesienia się poziomu wód w oceanach zalane zostaną niektóre rejony Świata. W Polsce zalane zostaną: Gdynia, Gdańsk i inne porty morskie [...].
Można było to samemu przewidzieć.

Rządy w Polsce nie ustabilizują się do Trzeciej Wojny Światowej. Będą częste zmiany, ale nie spodziewajmy się radykalnej poprawy rządzenia [...].
NARESZCIE!!! Patrz--->Polityka

Po wielkiej wojnie zniknie na pewien czas nienawiść między ludźmi. Zmieni się klimat w Polsce i będziemy hodować cytryny. Polska stanie się mocarstwem europejskim, a granice państwa sięgać będą za Kijów, Czerkasy, Odessę. Granica zachodnia utrzyma się na Odrze i Nysie. Polska będzie ustalać podział świata na strefy wpływów. Republiki poradzieckie będą ubiegać się o przynależność do państwa polskiego. Kto z Polaków nie wróci na czas do Ojczyzny to na obczyźnie zginie, najwięcej w Niemczech. Podobnie Polacy w USA będą szybko wracać do kraju, bo tam poczują głód. Amerykę czekają chude lata (na skutek zmian klimatycznych, ruchów tektonicznych i wojny domowej).
W godle państwa polskiego będzie po lewej stronie godło litewskie, a po prawej ukraińskie, bo te państwa będą nam sprzyjać".

Jak widać, czeka nas świetlana przyszłość Sam Nostradamus powiadał: Dwa razy u dołu, dwa razy na górze czy coś w tym rodzaju (sorry, ale nie mogłem teraz nigdzie tego znaleźć jak to dokładnie brzmi ) Moim zdaniem tyczyło się to właśnie Polski.

EDIT: Dodałem komentarz i poprawiłem parę literówek
Zureq (RUBERA) jest offline