Cytuj:
I tak wszystko kończy się na tym, że dla Cips Softu pojęcie rookstatyera nie istnieje.
|
Skoro dla Cipsoftu pojecie rookstayera nie istnieje to czemu daje w nagrode dobre itemy high lvlowym rookstayerom? Przeciez sunrise otrzymal brass legi wlasnie za wysoki lvl na ROKU!!!
Cytuj:
Paraftazując stare przysłowie: Nie oceniaj ludzi po levelu.
|
Ale to wlasnie lvl najbardziej odzwierciedla umiejetnosci gracza, wiec skoro nie po lvlu, to sie pytam po czym mam oceniac graczy???
Cytuj:
A tam wysiłek. Bardziej ciągłe powtarzanie tych samych czynnośći. Nie wysiłek-ale wytrwałość. Jakoś jeszcze nikt mnie nie wynagrodził za bycie wytrwałym w kasowaniu codziennie trzech tematów "jak wklejać zdjęcia"
|
Wlasnie to na mainie jest powtarzanie tych samych czynnosci, a nie na roku. Bo na mainie sie bez przerwy wali krasnale, a na roku zeby zdobyc spike sworda nie wystarczy zabic kilka milionow minosow, bo klucz z nich na pewno nie wypadnie, tylko trzeba sie wysilic intelektualnie i znalezc ten klucz, wiec gadasz glupoty. Jak powszechnie wiadomo, kazdy rookstayer dąży do zdobycia spike sworda i sie przy tym wysila intelektualnie, a nie bez sensu wali krasnale, wiec tutaj zdecydowanie jest odwrotnie niz ty piszesz.
Cytuj:
Sunrise i brass legi - wiesz to od kumpla gm'a z podwórka? A nawet jeśli - on jest legendą, a ty nigdy nią nie zostaniesz.
|
Jeśli ja nie zostane legendą, to ty nie zostaniesz nigdy niczym wiecej jak pospolitym noobem, jakich tysiace sie pałęta w tej grze.
Cytuj:
Nawet sam powinieneś dać im ten loot
|
Ja zbieram kase na kupno poison daggera i chce miec przynajmniej tyle kasy co dziewiczy instynkt, wiec nie widze powodu zebym mial oddawac noobom za nic kase czy jakis wartosciowy loot.
Cytuj:
nie zaliczasz się do pospólstwa idiotów, tylko jesteś wyjatkowym kretynem
|
Jeśli ja jestem wyjatkowym kretynem to na opis twojej glupoty po prostu brakuje slow.