Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poisoner
Twoje wzory sa niedobre, poniewaz jak juz mowilem to nie jest miejsce do expienia dla "mainiakow" tylko dla rookslayerow, wiec proponujcie wszystkie wzory powyzej 8 lvlu.
|
Rook jest dla ludzi do 8lvl. Nie dla innych pacanow, ktorzy tam zostaja, zeby meczyc newbie.
Cytuj:
Tylko denerwuje mnie ze oni sobie biora drogie itemy moim kosztem z potworow za ktore ja dostalem prawie caly exp.
|
Ty exp oni staff. Proste i logiczne;] Z tego co wiem zawsze tak bylo.
Cytuj:
Zrobic 100 lvl na mainie potrafi kazdy idiota, nawet dziecko 3 letnie by potrafilo, a na roku zdobyc 100 lvl to trzeba byc mistrzem tej gry. 
|
Zrobic 100 lvl na rooku to trzeba byc zakompleksionym, nic nie potrafiacym graczem, ktorego ciagle rookowali z maina. I tyle.
Cytuj:
Ale to wlasnie lvl najbardziej odzwierciedla umiejetnosci gracza, wiec skoro nie po lvlu, to sie pytam po czym mam oceniac graczy
|
A chociazby po tym jak sie zachowa, kiedy dwoch PK o levelach wyzszych o 10 poziomow zacznie go nawalac.
@topic:
bramki lvl na rooku? Idiotyczny pomysl. Rook nie jest miejscem, gdzie sie expi powyzej 8 lvl. To, ze ktos tego nie rozumie to ju nie zmartwienie cipow. Rook jest dla newbi nie dla doswiadczonych graczy.