Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2005, 11:38   #42
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Bramki lvlowe to moze i dobry sposob na urozmaicenie gry na Rooku, ale nie w takiej postaci. Utrudni to w bardzo wielkim stopniu szybkie przechodzenie na Main nowym graczom. Sugerowane przez Ciebie bramki lvlowe oraz wymagane poziomy sa wogole niepotrzebne. Mam wrazenie, ze to co napisales w jakims stopniu ma ulatwic Rookstayerom gre i zapewnic expowiska typu Mino Hell blokujac dostep niskolvlowym graczom. Jest to zbyt egoistyczne podejscie, tym bardziej ze prawda jest taka, iz to Rookstayer przeszkadza innym a nie na odwrot. Pamietaj rowniez, ze takie gdybanie nie ma wogole sensu - mowie to z wlasnego dowiadczenia. CipSoft raczej nigdy nie wprowadzi gruntownych zmian na Rooku, poniewaz nie widza w tym zadnego sensu. A jezeli ktos juz decyduje sie zostac na tej wyspie i grac, wie czego sie spodziewac - zlodziejstwo, ublizanie, slaby sprzet i skille, ogolnie jedno wielkie bagno. W pewnym sensie mamy juz taka bramke lvlowa - mostek prowadzacy na wyspe z miasta (facc - min 2 lvl). Moim skromnym marzeniem jest, aby ktoregos pieknego razu udostepnili Mino Maga poprzez np taka bramke lvlowa. Poki co wiem, ze moge sobie tylko pomarzyc. I dlatego powiem Ci, ze gdybys nawet ten temat dokladniej przeanalizowal i pokazal swoje pomysly, ktore mialyby naprawde sens, to i tak pozostanie to tylko kolejnym tematem bez odpowiedzi ze strony CipSoftu.
Sprobuj moze poprosic gmow, zeby taka bramke lvlowa zrobili, bo wtedy tez bym chetnie gral na roku zeby zdobyc taki lvl jak ty i przejsc przez ta bramke, a tak to nie wiem co o tym mino magu myslec.
poisoner jest offline