22-08-2005, 11:38
|
|
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Bramki lvlowe to moze i dobry sposob na urozmaicenie gry na Rooku, ale nie w takiej postaci. Utrudni to w bardzo wielkim stopniu szybkie przechodzenie na Main nowym graczom. Sugerowane przez Ciebie bramki lvlowe oraz wymagane poziomy sa wogole niepotrzebne. Mam wrazenie, ze to co napisales w jakims stopniu ma ulatwic Rookstayerom gre i zapewnic expowiska typu Mino Hell blokujac dostep niskolvlowym graczom. Jest to zbyt egoistyczne podejscie, tym bardziej ze prawda jest taka, iz to Rookstayer przeszkadza innym a nie na odwrot. Pamietaj rowniez, ze takie gdybanie nie ma wogole sensu - mowie to z wlasnego dowiadczenia. CipSoft raczej nigdy nie wprowadzi gruntownych zmian na Rooku, poniewaz nie widza w tym zadnego sensu. A jezeli ktos juz decyduje sie zostac na tej wyspie i grac, wie czego sie spodziewac - zlodziejstwo, ublizanie, slaby sprzet i skille, ogolnie jedno wielkie bagno. W pewnym sensie mamy juz taka bramke lvlowa - mostek prowadzacy na wyspe z miasta (facc - min 2 lvl). Moim skromnym marzeniem jest, aby ktoregos pieknego razu udostepnili Mino Maga poprzez np taka bramke lvlowa. Poki co wiem, ze moge sobie tylko pomarzyc. I dlatego powiem Ci, ze gdybys nawet ten temat dokladniej przeanalizowal i pokazal swoje pomysly, ktore mialyby naprawde sens, to i tak pozostanie to tylko kolejnym tematem bez odpowiedzi ze strony CipSoftu.
|
Sprobuj moze poprosic gmow, zeby taka bramke lvlowa zrobili, bo wtedy tez bym chetnie gral na roku zeby zdobyc taki lvl jak ty i przejsc przez ta bramke, a tak to nie wiem co o tym mino magu myslec. 
|
|
|