Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2005, 22:38   #46
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Rook jest dla ludzi do 8lvl. Nie dla innych pacanow, ktorzy tam zostaja, zeby meczyc newbie.
Aha, czyli twoim zdaniem sunrise, dziewiczy instynkt i reszta rookslayerow to sa pacany, ktore mecza newbie. Gratuluje glebokiego uposledzenia psychicznego i radze ci sie udac jak najszybciej do szpitala psychiatrycznego (jesli mieszkasz kolo warszawy to masz niedaleko, bo jest taki w pruszkowie). Przeciez gdyby nie ci rookstayerzy, ktorzy wybijaja ataki minosow w mino hell, to bys nawet questa na carlin sworda nie mogl zrobic, a ujadasz na nich jak maly jamnik albo jajnik jak kto woli to zwierze nazywac. Raczej z ekipa ludzi ponizej 8 lvla bys nie zrobil carlin sword questa, bo ja tam czesto jestem i jak patrze kto bloczy i wybija minosy to widze najczesciej goscia na lvl powyzej 15, wiec nie ujadaj jak kundel bez rodowodu, tylko pomysl co piszesz.
Cytuj:
Ty exp oni staff. Proste i logiczne;] Z tego co wiem zawsze tak bylo.
Latwo ci gadac jak nie jestes rookstayerem i grasz na roku tylko po to zeby go pozegnac. Jednak rookslayerzy maja na co zbierac kase, bo przeciez kazdy chce miec poison daggera, wiec jesli ktos bedzie go sprzedawal na roku to na pewno po bardzo zawyzonej cenie, a rookstayer musi miec na niego kase, bo okazja moze sie nie powtorzyc, wiec dlaczego z potworow zabitych przez niego i w dodatku bloczonych przez niego maja se brac nooby kase i loota? Tego akurat nie rozumiem w 100%.
Cytuj:
Zrobic 100 lvl na rooku to trzeba byc zakompleksionym, nic nie potrafiacym graczem, ktorego ciagle rookowali z maina. I tyle.
A jakby instynkt zdobyla 100 lvl na roku, co jest na pewno prawdopodobne, to ty tez napiszesz ze ona nie umie grac w tibie i ja ciagle rokowali? Zastanow sie chociaz troche i przemysl cos zanim napiszesz.
Cytuj:
A chociazby po tym jak sie zachowa, kiedy dwoch PK o levelach wyzszych o 10 poziomow zacznie go nawalac.
Buhahahahahahahaha, ciekawe co ty bys w takiej sytuacji zrobil? Pewnie bys stal kolo nich i oddawal im po kolei wszystkie swoje itemy wierzac, ze cie puszcza bez deda.
Cytuj:
bramki lvl na rooku? Idiotyczny pomysl. Rook nie jest miejscem, gdzie sie expi powyzej 8 lvl. To, ze ktos tego nie rozumie to ju nie zmartwienie cipow. Rook jest dla newbi nie dla doswiadczonych graczy.
Czyli z tego wynika, ze najwiekszym newbie w calej tibii jest sunrise bo expil najwiecej powyzej 8 lvla na roku. Gratuluje kretynizmu.
Cytuj:
to nie ja powiedizalem ze ktos jest noobem bo ma niski lvl tlyko ktos poweidizał ze poisoner jest noobem bo na 19lvl siedzi na rooku wiec według tej osoby sunrise jest najwiekszym noobem na świecie bo majoc chyba 85lvl siedzi na rooku wiec według mnie to nie sunrise jest noobem a własciciel tamtego posta
Zgadzam sie w 100%, a od siebie dodam jeszcze ze wysilek na roku jest 5 razy wiekszy niz na mainie, wiec wszystkie lvle rookstayerow nalezy mnozyc razy 5, bo wlasnie taki lvl osiagnela by ta osoba grajac na mainie. Wiec sunrise ma 430 lvl i instynkt ma 300 lvl, tak wiec wszystkie "herosy" maina jak bubble, cachero, eternal oblivion, moga im co najwyzej pucowac buty chociaz to i tak bylby za duzy zaszczyt.
Cytuj:
z tym co napisałeś zgodził bym sie a nie jakieś 20 lvl
Bramki lvlowe nie maja byc dla osob, ktorzy na rooku przezywaja prawdziwa meke i chca sie z niego jak najszybciej wyrwac, wiec twoje pomysly nie zapobieglyby fali noobow w tych miejsach, a 4 lvle na chain armorze to po prostu smiech chlopie, bo przeciez 4 lvl nawet orka nie potrafi zabic, a jak potrafi to z duza strata hp, a ja uwazam, ze questy powinno sie wykonywac samemu, bo jesli ktos wybije minosy i orki to jest to po prostu normalny QS i proponuje takie osoby banowac (nie osoby, ktore wybijaja potwory, tylko osoby ktore w tak nieuczciwy sposob wykonuja questa), bo potwory w questach nie sa po to zeby ktos je wybil za osobe idaca na questa. Proponuje nawet wprowadzic zmiane, zeby potwory bedace na terenie questa i utrudniajace jego wykonanie widziala kazda osoba osobno tak jak np itemy z questa kazdy widzi osobno. Prosze doswiadczonych rookslayerow o opinie na temat tej propozycji, natomiast nie chce widziec kolejnego commenta w stylu "zamknij sie i idz na maina" bo takie commenty pisza osoby ktore nie skonczyly jeszcze 10 roku zycia a rodzice im pozwolili na chwile posiedziec przy internecie.
Cytuj:
Ten kto ma 100 lvl nie jest iditą a wogóle karzdy idziota też zrobi 100 lvl na roku
Ja nie mialem na mysli tego, ze ktos kto zdobedzie 100 lvl na mainie to jest idiota, tylko chodzilo mi o podkreslenie prostoty tego osiagniecia. Natomiast na roku jak widac, jest duzo trudniej zdobyc 100 lvl, bo zamiast na demony to sie chodzi na minosy, ktore tylko daja 50 expa, wiec nie pisz glupot.
Cytuj:
Afff, bramki które wymagałyby wyższego lvl'a niż 8 nie miałyby sensu, gdyż newbie myślały by, że mają zdobyć np. 20 lvl i siedziały by na rooku zamiast na 8 lvl'u wyjść na maina.
Bardzo oryginalny komentarz musze przyznac, bo do tej pory wszyscy sie powtarzali, ze rook jest po to zeby sie nauczyc grac, chociaz akurat nie ma to nic do bramek lvlowych i jest w pewnym sensie offtopiciem. Jednak idac tym tropem mozemy szukac dalszych pomylek na roku, np.:
1. nie powinno byc dziur tylko same drabiny bo newbie nie wiedza jak sie ropac.
2. nie powinno byc dziur do otwarcia za pomoca lopaty tylko znowu schody bo newbie nie umieja lopaty uzywac.
3. nie powinno byc w ogole maina, bo newbie nie wiedza ze cos takiego w ogole istnieje (sam pytajac sie niektorych osob "czy idziesz na main" uslyszalem odpowiedz "a co to jest?"). Ja bym jednak tego nie chcial zeby nie bylo maina, bo wtedy rook bylby strasznie przepelniony i nie byloby gdzie expic. Ale to jedyny powod, poniewaz i tak nie pojde nigdy na maina.

Ostatnio edytowany przez poisoner - 22-08-2005 o 23:23.
poisoner jest offline