Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2005, 22:45   #30
hide
Użytkownik Forum

hide's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
Domyślny

Co wam przeszkadza że 2 kumpli posiedziało sobie 2 dni grając, pijąc kawe/Red bulla, coś dojadając i gadając?

Ci co piszą że im to zaszkodzi na zdrowie nigdy chyba nie siedzieli przy komputerze powyżej 6 godzin i wierzą na słowo babci która się boi tych szatańskich maszyn :> [j/k]

Sam bym tak chętnie spróbował [no raczej nie 48 godzin, ale jakiś mniejszy maratonik...] ale brakuje kumpla który byłby równie 'nienormalny' co ja :>

Czy wy naprawde nie sądzicie że bicie jakichkolwiek własnych/cudzych rekordów nie jest świetną zabawą? Ja nie mogę sobie wyobrazić zbyt wielu tak fajnych rzeczy [nie trzeba koniecznie bić rekordów na kompie, kto co lubi...]. Nie lubicie Tibii [albo nie aż tak bardzo...], to na rowery i pedałować mi 200km w jeden dzień. Będziecie po tym pół-martwi ale jaka to radość przejechać dłóższy etap TdF ^^ [tu akurat szkoda dla zdrowia jest możliwa jeśli wcześniej się nie ćwiczylo]. Sprawdzilem i zapewniam że po kilku dniach [jak zaczniecie/przestaniecie czuć nogi] uznacie że to było coś

[jeśli troche przesadziłem to sorry, mam nadzieje że sobie nic nie zrobicie...]

hide jest offline