Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2005, 02:43   #103
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

Niektóre posty poprostu mnie załamały hehe Ale dopisuje się do zdania, że nie ma "najpotężniejszej" profesji. Wszytko zależy od upodobań gracza, lubi walke w zwarciu wezmie rycka, na dystans palka, a magia sorka i wszytko, więc kłutnia na ten temat nie ma sensu bo każdy myśli inaczej.

ALE ja swojego rycka nie zamienił bym ani na palka, ani na sorka. Poprostu nie moge grać inną postacią, zostałem stworzony do walki w zwarciu hehe.

Mignął mi taki jeden post w tym temacie, że palek jest o niebo lepszy od rycka bo ma wiekszy atak i z tym sie akurat nie zgadzam =) Dam odrazu przykład, żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr...
Ja lvl 86 rycek z 86 clubem mam besty w potworki takie:
-ze skull staffa: 181
-z war hammera: 229
Na graczu:
-z war hammera: 112
-z exori: 163
Natomiast mój kumpel ma lvl 120 palla z dystansem 98 i:
-best na potworku z belta to: 180
-best w człowieka z sd: 261
-best w czlowieka z belta: 101 (tylko raz w życiu trafił za 100+)

Więc wygląda to tak, że na expowaniu mam przewage z broni jednoręcznej i dużą przewagę z dwuręcznej. Na innym graczu mam przewage z broni 100~ straty między exori a sd. Mimo, że on ma 34 lvl więcej (a przy takim poziomie to duża różnica) i skila lepszego o 12, więc jak by on miał ten sam lvl co ja to miał bym znaczną przewage i w PvP i w PvM, więc gdzie tutaj pallek ma lepszy atak? Bo ja z tym twierdzeniem się nie zgodze =) A pozatym według mnie rycek na lvl 100+ to już potęga hehe =P

No rozpisałem się troszkę, ale nie mam zamiaru się dołączać do kłutni kto jest najlepszy bo jak już mówiłem to zależy od gustu, chciałem tylko zobrazować to graczą którzy mają mniejsze doświadczenie jak to wygląda.