Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2005, 11:26   #8
Opuszczony
Użytkownik Forum

Opuszczony's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN

Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
Opuszczony ma numer GG 1856851 Opuszczony ma login Tlenu cream_21@tlen.pl
Domyślny

Papierkowe rpg? hę?! Nawet gdybym ładnie rysował i robił takie pierdułki to bym nie wszedł... jakoś mnie nie przekonałeś ;/ mogłeś przynajmniej napisać że szanujesz magiczne słowa jak "prawa autorskie ponieważ niektórzy pewnie nie chcą żeby ich grafiki poszły się je*ać za krzaczkiem... Wątpie że to wogle wyjdzie na światło dzienne... jeśli będzie to coś podobnego do Tibii to nie będzie to fajne Moglibyście od razu zacząć od grafiki 3D ale jeśli chcecie zrobić jakąś naprawdę kólową grę to radzę zaczerpnąć troszkę proogramów... troszkę oznaczało około 20 Jak kiedyś robiłem grę w jednym marnym programiq to latały kukiełki czarno białe i nawalała się pałkami ;D Kolega nie wierzył że to moja gra tak więc poszła za krzaczky a jak potem uwierzył i chciał pograć to już jej niem było xD Ewentualnie mógłbym zrobić te czary ale pamiętaj o prawach autorskich Bo wiesz to trza się namęczyć troszq... nom ale życzę udanej zabawy

Ps: mógłbyś mi napisać jakie te czarny mają być czy wielkości tibijskich(32/32pikselki) czy może więszksz/miejsze <lol> hehe dobra kończe narq
Opuszczony jest offline   Odpowiedz z Cytatem