Temat: CO...
Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2004, 07:38   #13
Barts
Użytkownik Forum

Barts's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Magus
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez TomekMaster
1. Jaka bron powinien trenowac sorc??
2. Czy sorc ma jakies "bonusy" do treningu takie jak knajt czy pal??
3. Czy i czemu sorcem oplaca sie grac???
Jako doswiadczony sorc postaram sie pomoc.

1. Jaką chce, no moze wykluczajac dystansową. Magowie zazwyczaj trenuje cluby ze wzgledu na skull staffa (spory atak, mala waga) ale trafiaja sie wyjatki. Ja osobiscie uzywalem firesworda (niewiele niewiele ciezszy ale wiekszy def).

2. To Ci juz wyjasnili poprzednicy. Dopowiem tylko ze sorc ze skilem ataku czy defa 30 to zadkosc. Mi udalo sie osiagnac 20/25.

3. Prawdziwa zabawa sorcem zaczyna sie od okolo 40 levelu (mile wdziany PACC), wczesniej straszna monotonnosc (roty, roty i jeszcze raz roty). Mag na wysokim levelu (i mlvl) budzi respekt. Jednym czarem spontanicznym potrafi wywolac ogromne straty Hp w zasobach energii swoich wrogow. Runem UH leczy bardzo silnie (przydaje sie na grupowych huntach). Tworzy runy SD, dzieki nim moze solowac bardzo silne potwory (duzy mlvl).

Jezeli jestes cierpliwy i masz sporo czasu na granie to jak najbardziej polecam ta profesje.
heh
10 club axe sword wszysto ma podobna wage
moj 40 lv master mial 22/26 (prawie nie trenowane)

eee nie pierdol X_X ja tam Hmmy i na guardy jechalem hmmy robilem jak mialem lagi albo nie mialem run prawdziwa expownia zaczyna sie od DSa (smoki) pozniej lider (smoki i dle) pozniej juz guardy/necro/dle/smoki/hunt z kolegami

Sam wybierasz gdzie chcesz isc

wybor maga to dobra decyzja jak chcesz walczyc PvP juz niejeden raz pokonalem magiem palkow na 2x wyzszych lvach ale osobiscie jesli chodzi o profesje znacznie bardzoiej polecam druida latwiej sie expi =]
Barts jest offline   Odpowiedz z Cytatem