Zobacz pojedynczy post
stary 24-08-2005, 18:03   #29
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Słuchaj ale to chyba logiczne że nie na*******asz się odrazu z poisonami....najpierw raty, spidery, potem bugi etc etc...
Oczywiscie ze jest to logiczne, tylko z tej wypowiedzi wynikalo, ze po skonczeniu expienia na ratach nastepnym etapem sa wyzej wymienione przez ciebie potwory oraz (nie potem) poison spidery. Dlatego chcialem to sprostowac.
Cytuj:
Trudne? Bo z minosem? A kto ci kaze z nim walczyc?
W mino hell jest bardzo trudno sobie poradzic na niskim lvlu, bo nikt nie chce bloczyc minosow, tylko kazdy chce wyrolowac kazdego (jest to na tej zasadzie, ze jeden schodzi udajac bloczenie minosow, pozniej inni tez schodza, nastepnie bloker schodzi i inni zanim zdaza sie zorientowac ze sa atakowani to traca juz sporo hp i na tej "zabawie" traca najwiecej wlasnie low lvle bo rookstayer i tak sparuje sporo hitow na tarcze i pancerz, a taki swiezo upieczony gracz dostaje czesto uderzenia w cialo od wszystkich minosow). Natomiast quest na chain armor jest do wykonania jak najbardziej, ale traci sie wtedy sporo cennego czasu, ktory mozna by wykorzystac na expienie ze studded armorem, ktorych jest pelno wszedzie.
Cytuj:
Mowielem o expieniu na wschodniej czesci wyspy, a tam sa tylko 2 poison spidery.
Na 2 lvlu w zupelnosci starcza 2 poison spidery, zeby gracz mial o polowe hp mniej niz max.
Cytuj:
Wczoraj na rooku przegralem 1k bo sie zalozylem z kolesiem o to ze nie przejdzie rooka w 1h 30m.
Ja moge nawet przejsc rooka w 1 godzine. Wystarczy wziac najlepszy eq jaki jest na rooku z mojego rezerwowego rookstayera (glownego nie biore bo jednak jest obawa o ded, bo rooka sie przechodzi bez life fluidow, zeby nie tracic kasy ) i potem mozna od razu na 1 lvlu pojsc sobie na trolle wychodzac z miasta tunelem podziemnym przez poison spidery. No i pozniej jak juz bede mial 8 lvl to po prostu oddam eq z powrotem do tamtego chara, a kase zostawie przy sobie na maina. W ten sposob mozna dziennie stworzyc kilka postaci mainowych. Jednak niewielu graczy ma takie szczescie, ze moze sobie wziac na 1 lvlu katane i cooper shielda, wiec bez przesady z ta szybkoscia.
Cytuj:
Problem w tym, że na PACC area jak chcesz szybko wyjść to kasy masz tyle co kot naplakał (Orginaly said by my babka ). Ja jak wychodze to mam 500-600 gp >.<.
Chodzi o to zeby wyjsc z roka jak najszybciej a nie jak najlepiej. Na ulepszanie postaci jest czas na mainie. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
poisoner jest offline