Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tarlos
Nie interesuja mnie ludzie nie wtajemniczeni po co mi tacy na konwencie rozmawiajacy tylko o tibii o ktorej i tak maja male pojecie? Kazdy kto sie interesuje fantastyka wie czym jest polcon. A jak chcesz sie dowiedziec czym on jest to poszukaj, ja nie prowadze reklamy.
|
dziecko drogie.. ile ty masz lat?
'nie powiem nic, nikomu, niech sami szukają, bo ja mam ich gdzieś' - tak to brzmi.. dziecinnie
zastanawiam się, jak liczne jest twoje grono znajomych, skoro tak szybko eliminujesz innych z listy potencjalnych przyjaciół, jeśli nie są wtajemniczeni, nie znaczy to, że nie chcieliby być..
skąd wiesz, że tylko o Tibii potrafią rozmawiać? jeśliby tylko ona ich interesowała, to nigdzie by nie jechali, tylko w domu przed komputerem gnili
ja wiem czym jest Polcon i jeśli bym zamieściła jakąś informację, to bym podała miejsce (miasto, jeśli ktoś zapomniał gdzie to się odbywa i adres - gdyż te zmiennymi bywają) oraz termin, jako, że te mają to do siebie, że mogą się zmienić..
jak się zamieszcza jakiekolwiek informacje, bądź ich oczekuje, to należy to jeszcze robić umiejętnie, a nie 'z łaski swojej' raczyłeś podać za którymś razem w ogóle stronę do tego..
niedoinformowanie nie znaczy, że ktoś jest 'ograniczonym noobkiem z Tibii'
d. Taube