Omg Tymon tylko nie Ty -.- takich głupot ześ o bazylu naopowiadał że szkoda gadać, a teraz tutaj zaczynasz ...?
ad.
jakich głupot?napisałem tylko że nikt nie wie jak do niego dojść,jest w kopalniach kazzordon,na najniższym poziomie - 9.do tego napisałem że obok niego znajduje się skrzynka (box) <<potwierdzili to inni gracze.jesli zagadamy do niego natemat box to nam odpowie iz niepowinnismy jej otwierac,bo ;;mozemy zniszczyc wszystko co on stwożył.;;to tez potwierdzili inni gracze
żadne głupoty tylko sama pawda
a nie glupoty wyssane z palca typu ,,nieaktywny quest'' bo nieaktywne questy są usuwane zresztą do zeszłego tygodnia bylo uwazane ze q na rooku typu spike sword był nieaktywny.Dsl tez ktos mial i krązy po necie filmk z tym jak on konczy z grą i wzuca je do wody.
Quest ze spoconym cyklopem jest nieaktywny. Co z tego ze pytałes tutora, każdy głąb może zostać tutorem.
ciekawe tylko ze ten gląb musi zrobic test na tutora,mieć pacca (żaden nikt ;]
nie kupuje pacca jak zaczyna z tibią)
i dotego podpisac elektronicznie ze nigdy nie zada quest spolingu ani nie napisze zeczy nierealnych typu:
takiego questa nie ma
Czy cipsoft napisał kiedyś że usuwa questy?zostawia pozostałości po nich żeby wkużać graczy?
naprawde wieżysz w te głupoty powymyślane przez noobów
teraz ja ci powiem
tylko nie ty (*)/\(*)
-----
|