Cytuj:
Prosisz kogos aby wybil ci miski potem tracisz te 10 - 15 expa.
|
To nie lepiej poprosic od razu tego kogos, zeby dal jedzenie z bearow (wypada z nich bardzo duzo fooda) i wtedy wystarczy sie najesc po przejsciu do ciala smoka i nie dedniemy nawet bez life fluidow (stracimy mniej wiecej tyle samo czasu co bysmy stracili wracajac sie po cialo lub baga, a przynajmniej bedziemy mieli czyste konto bez dedow

). Nie bede owijac w bawelne i walne prosto z mostu, chociaz nie wszystkim sie zapewne moja propozycja spodoba: jak chcesz jak najszybciej zdobyc cooper shielda to zastosuj metode tego kogos w swojej osobie (mc, najlepiej rookstayer, jesli nie masz to jakas silna postac np 7 lvl) i wtedy zabijesz beary szybko, latwo i przyjemnie i nie musisz sie martwic ze kumpel wezmie czesc fooda dla siebie, a w razie czegos mozesz sie ratowac dajac 2 lvlowcowi life fluidy. Niezbyt uczciwe i sam jeszcze nigdy nie stosowalem, ale pod wzgledem szybkosci chyba najlepsze.
Cytuj:
Robisz 3 lvl na ratach. I idzesz na questy bear room, mino hell najlepiej tam isc jak jest noobland (na pewno wszystko bedzie wybite).
|
Akurat ilosc noobow nie wplywa na ilosc wybitych minosow, bo to nie oni je tam wybijaja tylko prawie zawsze rookstayerzy. A to czy jest tam tylko 1 rookstayer, czy 1 rookstayer a przy nim 10 noobow nie ma zadnego znaczenia w ilosci wybitych minosow.
Cytuj:
Jak robilem teog gosica (Dark Jarryn) to rooka przeszedlem podczas nooblandu godzina 18.30 do 00.00.
|
Moze ja ciebie zle zrozumialem, ale wczesniej napisales ze przeszedles rooka przez 2,5 godziny, a tutaj piszesz, ze przechodziles od godziny 18.30 do godziny 00.00, a wiec wychodzi ze 5,5 godziny!
Tyle z mojej strony, jednak gratz dla ciebie za ta metode, wydaje mi sie ze jest naprawde dobra i szybka.