Zobacz pojedynczy post
stary 24-08-2005, 18:58   #32
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Prosisz kogos aby wybil ci miski potem tracisz te 10 - 15 expa.
To nie lepiej poprosic od razu tego kogos, zeby dal jedzenie z bearow (wypada z nich bardzo duzo fooda) i wtedy wystarczy sie najesc po przejsciu do ciala smoka i nie dedniemy nawet bez life fluidow (stracimy mniej wiecej tyle samo czasu co bysmy stracili wracajac sie po cialo lub baga, a przynajmniej bedziemy mieli czyste konto bez dedow ). Nie bede owijac w bawelne i walne prosto z mostu, chociaz nie wszystkim sie zapewne moja propozycja spodoba: jak chcesz jak najszybciej zdobyc cooper shielda to zastosuj metode tego kogos w swojej osobie (mc, najlepiej rookstayer, jesli nie masz to jakas silna postac np 7 lvl) i wtedy zabijesz beary szybko, latwo i przyjemnie i nie musisz sie martwic ze kumpel wezmie czesc fooda dla siebie, a w razie czegos mozesz sie ratowac dajac 2 lvlowcowi life fluidy. Niezbyt uczciwe i sam jeszcze nigdy nie stosowalem, ale pod wzgledem szybkosci chyba najlepsze.
Cytuj:
Robisz 3 lvl na ratach. I idzesz na questy bear room, mino hell najlepiej tam isc jak jest noobland (na pewno wszystko bedzie wybite).
Akurat ilosc noobow nie wplywa na ilosc wybitych minosow, bo to nie oni je tam wybijaja tylko prawie zawsze rookstayerzy. A to czy jest tam tylko 1 rookstayer, czy 1 rookstayer a przy nim 10 noobow nie ma zadnego znaczenia w ilosci wybitych minosow.
Cytuj:
Jak robilem teog gosica (Dark Jarryn) to rooka przeszedlem podczas nooblandu godzina 18.30 do 00.00.
Moze ja ciebie zle zrozumialem, ale wczesniej napisales ze przeszedles rooka przez 2,5 godziny, a tutaj piszesz, ze przechodziles od godziny 18.30 do godziny 00.00, a wiec wychodzi ze 5,5 godziny!
Tyle z mojej strony, jednak gratz dla ciebie za ta metode, wydaje mi sie ze jest naprawde dobra i szybka.
poisoner jest offline