Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2005, 02:04   #431
Macieq17
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 08 2005

Smutny heheh,ja mam najlepsze.. !!

Stoje kiedyś i Skilluje,z Minosami przylatuje...gosciarka,nie pamiętam nicku..chyba miala 10 lvl sorc albo drut nie pamiętam,i pokazuje przedmną.. "Mace" i mnie sie pyta..co to?
a ja odpowiadam że to jest do Ataku,kolesiówa wziela...zaczela..latac po calym ekranie..i lac minosa.. (Lala go 20 min),przez ten czas ją 3 razy uhnolem bo by dedla,ale spoko... Zanim zadala mu blood hita...to mineło chyba z 2 min.. (Moje Blood hity w skillowaniu szybciej szły... )i jeszcze jak uderzyła minosa... chyba zabrała mu 2hp,to powiedziala.. "Wow,my mace is good,im very Good player"..miałem polewy na Maxa...co najlepsze zaraz wpierdo***a sie w Poison gas...i ją trucizna zabila... ,a na dodatek jeszcze jaki lot był zniej Masakra:Bag,Torch,i 5gp..co z minosa wyleciało..
2.przykład...Koles domnie na Mainie... że nieda na Trade...bo go zabije...
3.przykład..Koles domnie...na Roku,jakim klawiszem sie leje potworki..
4.przykład...Koleś sie darł..do drugiego kolesia..ze ma mu oddać studded legsy..bo jego brat jest Gmasterem i to do niego..są te legsy...
5.przykład..Koleś chciał Kupić skille..odemnie... (To już sie popłakałem ze smiechu.. ale co najlepsze koles mial 13 lvl..knight.. hahaha)
Macieq17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem