Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2005, 21:33   #56
Kamlot De'Kapy
Użytkownik Forum

Kamlot De'Kapy's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
Kamlot De'Kapy ma numer GG 2967718
Domyślny

@up
ja tak wogóle popieram Inkasa ^.-. A wogóle nienapisał offtopica, bo powiedział, że nie będzie bramek lvlowych, ani że mino hell nie jest tylko dla rookstayerów, a tak wogóle ty offtopa walnełeś -.-.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poisoner
Nawet kazdy wie jak zrobic anihilatora, a jak zdobyc spike sworda nikt nie wie
OMFG
Jak ja tego nie lubie... Quest spike sword nieistnieje! I kop sobie po 100 razy w każde miejsce kilofem, rzucaj ciałami minosów w różne strony, złów 10000 ryb i połóż obok wysepki z Spike'em, ale i tak go niezdobedziesz! Być może istatniał quest, ale już go niema, a jak chcesz się męczyć i nigdy nie osiągnąć skutku to życze powodzenia -.-'
Cytuj:
Ale to wlasnie lvl najbardziej odzwierciedla umiejetnosci gracza, wiec skoro nie po lvlu, to sie pytam po czym mam oceniac graczy???
Moge być doświadczonym graczem, jednak znudziła mi się postać i postanowiłem zrobić nową, będe miał 1 lvl, zobaczysz mój lvl i powiesz "O jakiś niedoświadczony gracz"?
Cytuj:
Czyli z tego wynika, ze najwiekszym newbie w calej tibii jest sunrise bo expil najwiecej powyzej 8 lvla na roku. Gratuluje kretynizmu.
On napisał, że rook jest dla newbie, czyli nie dla Sunrise, a wogóle co się tak na wszystkich rzucasz? Najpierw przeczytaj sobie regulamin forum Tibia.pl
@topic
Po co te bramki? No dobra bramki by mogły być, ale od mniejszych lvli...
ale i tak te bramki lvlowe to głupi pomysł...
To są barwy wspaniałe!
Za nie oddam życie swe!
Bo uwielbiam Zawiszę!
On dziś dla nas w piłkę gra!
I trzy punkty zdobywa!
See you in Matchs Zawisza's

Prosze nie wchodź...nieee!!
Wejdziesz - niewyjdziesz
A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu!

Ostatnio edytowany przez Kamlot De'Kapy - 26-08-2005 o 10:49.
Kamlot De'Kapy jest offline