Temat: Only Valoria
Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2005, 23:10   #205
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny ...

Omg... "przetrwac"... "zaradny"... ROTFL!
Moje pvp jest conajmniej niezle, nie watpie ze na danOObi bylo gozej ale zaradnosc naprawde nie wiele tu daje, musisz miec procka albo bedziesz ciagle huntowany za nic -.- przyklad? 1. don jimzzy ukradl mi lootbaga a jak mowilem zeby oddal to oczywiscie zonty sie wtracil.... 2. jacys goscie mi druida lali (nie siedzialem na mc tylko film ogladalem), lognalem palka i ich ubilem i zonty przylecial -.- 3. behehuh chce mnie lac za to ze.... mnie nie lubi a nie lubi mnie bo nie zaplacilem zeby mnie nie lal 4. I TO JEST NAJLEPSZY PRZYKLAD Raila sobie expi na scarabach a tu mu wpada dimnariel i go leje i musial GSa oddac -.- nie mowcie nic o "przetrwaniu" skoro nie wiecie co to znaczy i mowie to bez najmniejszej zlosliwosci. Ja nie mam zwyczaju sie podlizywac zeby procka miec a jedyny sposob na przetrwanie to sie nie buntowac jak cie okradaja, zabijaja itd. ale ja nie bede siedzial cicho... jesli don jimzzy albo inni starzy wrogowie beda online to ubije -.- wogole pelno ludzi sie do mnie pluje na jakis low lvlach bo maja potecktorow <lol> kij z tym ja i tak tam nie gram i moge zabijac i mi wisi czy sam tez padne czy nie...

valoria sux a jak ktos sadzi ze nie to albo a) ma protecktora b) daje sie okradac i zabijac i mu to nie przeszkadza c) ma niski lvl i zadni high lvle sie go nie czepiaja. Jak mialem 20 lvl to tez myslalem ze valoria rox

SUX VALORIA
SUX BOUND

No a skoro to temat "zdjęcia" to moze pozniej wrzuce troche starych screenow z valorii chociaz nie gram tam juz od stycznia

Pozdrowionka dla all qmpli z valorii
Ufocznik jest offline