Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2005, 02:48   #1
Dani Filth
Użytkownik forum

Dani Filth's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Iridia
Domyślny Album z rookgardu - czyli wszystkie miłe chwile na tej wyspie.

Najpierw do moderatorów: nie prznoście tego do działu "zdjęcia", ponieważ tam temat ze zdjęciami z rookgardu przejdzie w niepamięć, po za tym ten temat jest kierowany od ludzi grających na rookgardzie do ludzi grających na rookgardzie, więc pasuje tu najbardziej.

A więc witajcie. To ja Wasz ulubieniec Austin Vantage ( ). W tym temacie chciałbym abyście Wy - Rookcharzy, czy jak tam sie nazywacie, wklejali swoje zdjęcia, które uważacie za ciekawe i które są dla Was pamiątką mile spędzonego czasu.

Jak przystało na założyciela tematu zaczynam:

Oczywiscie najmilsze chwile w życiu każdego rookchara, a i nie tylko to awansy na wyższy poziom:

Tutaj awans z poziomu 19 na poziom 20 (o godzinie 00.00, czyż to nie *znak* ?), jak widać na fotce szkielmany, a w akcji mój łuk i nie dokońca moje strzały :

A teraz znów awans - z poziomu 20 na poziom 21, miejsce polowania to rotwormy znajdujące się nad kilkoma szkielmanami, zapewne każdy rookchar wie gdzie to jest. Poniżej znajduje się "zatróta droga", na zwieńczeniu której podobno można odnaleść bardzo ostry miecz i hełm Vikingów. (Ahhh te elementy fantasy + QS)

Awansów lvl wystarczy, teraz chwile dla mnie unikalne:

W życiu każdego rookchara przychodzi czas, kiedy na liczniku wyskakuje 100.000 exp. Oczywiscie przychodzi też czas gdy mamy 1.000.000, 10.000.000 itd (powodzenia w tym), ale skupmy sie na moim 100.000. Miejsce - wilki na wzgórzach i jaskiniach za "King's Bridge", a przy mnie mój kompan:

Teraz chwile dnia codziennego - polowania.

Ten screen jest z polowania na rotwormach. Moim zdaniem - świetne miejsce, jest tu i exp i kasa, tak potrzebna do "kołowania platinum coins". Nie polecam walki z nimi w ręcz. Na screenie pokazana walka z rotwormami. Niestety lootu nie było wcale, nie licząc kilkanastu GP i robaków, których nawet nie dotykam <fuj> :

A tutaj screen z *Mino Hell*. Słowem - masakra. Masa minotaurów na czele z mino magiem, który zabarykadował się w oddzielnym pokoju. Dla 1-8 lvl miejsce nieprzyjazne. Piętro wyżej armia orców, kilku minotaurów i wilków. Chodzą pogłoski, że gdzieś tutaj może znajdować się ich skarb... Jak widać na zdjęciu, Ci podróżnicy wiedzą gdzie szukać...

Te zdjęcie przedstawia dramatyczne poszukiwanie przedmiotów w rootwormach. Na zdjęciu towarzyszka Oliffcia. Loot - czy 20 - 30 gp można nazwać lootem?

A tutaj różne screeny, ani nie polowania, ani nie awanse, ani nie jakies nadzwyczajne chwile:

Ten miecz, mażenie wszystkich rookcharów. Otoczony ogniem i wodą, niedostępny, czasem znika. Być może wyrzucony tam przez mitycznego Herosa. Ten miecz można opisać zdaniem: "(...) każdy słyszał, nie każdy widział, nikt nie miał(...)". A o to i on:

Hmm, narazie tyle wystarczy, poszukam innych.
POST edytuje, dodając nowe screeny, więc odwiedzać często ten temat, abyście czegoś nie przoczyli. Zachęcam Was do komentowania, a przede wszystkim dodawania swoich screen shotów.

Pozdrawiam!

Ostatnio edytowany przez Dani Filth - 26-08-2005 o 13:18.
Dani Filth jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.