Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2005, 03:22   #52
Inkaso
Użytkownik forum

Inkaso's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Toruń

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez oxmin
Rook sie przechodzi na starych swiatach bez pacca w max 2h a z paccem max 1h. ja z paccem na starych swiatach przechodze rooka w max 50min moj rekord to 44 minuty <bylem w tym czasie po chain armor i carlin sworda !! niewiem jak mozna rooka w 3h+ przechodzic <lol2>
Dokladnie, nie wiem czemu niektórzy mówią że to nierealne. Z Pacciem to bez problemu w godzinę, bez to z 2-3, chyba że pelny Serv to dlużej zejdzie. A co do Poisonera: SKończ już z tym że nie powinno się przy szybkim wychodzeniu z rooka klepać poison spiderów, bo nic w tym takiego trudnego nie ma. Jeśli ktoś się boi to może walczyć z nim na Balance a z dobrym Eq to spokojnie na max atack. Coś chyba wkręcasz z tym że zatrul Cię na 20 levelu z full Eq i dobrymi skillami. Musial byś chyba stać i nic nie robić bo z tym co wymienileś to by się w chwilę go ubilo jeszcze na 20 levelu. A pójście po Chain armora czy też Carlin sworda na niskim levelu, to nic takiego bo na ogól jest tam zawsze full osób i zawsze ktoś wszystko wybije i można spokojnie przejść. Ja praktycznie zawsze chodzę na 2 levelu na te Questy.
Inkaso jest offline