Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2004, 23:19   #12
Dar!0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Jedi
Dar jakie słowa: Bóg wie. Ty jakiś lolek jesteś żeby tak przeżwać gre. Nudziło się chłopakom to sie troche rozerwali. W dodatku to nie twój serw to tak nie przeżywaj
momencik... po pierwsze jest to forum o Tibii... tak? tak... poruszamy temat który dotyczy gry.. tak? tak...
nie uciekamy w metafory i tematy z rl... tak? tak... i tyle... o to wszystko sie rozbija - siadam przed kompem - włączam forum i wówczas mogę się wczuć... bo wyłączam się z rzeczywistości która mnie otacza i gram... i się temu oddaje - i tak to wyglada u mnie... nie łącze Tibii ze swoim życiem... nie ma tak że z kumplami łazimy i jak nawiedzeni o tym gadamy... raz na jakiś czas i owszem... jakaś ustawka czy coś... ale mam własne życie... i Tibia jest nie jego wyznacznikiem, ale tylko jakąś niszą w którą mogę się schować w pełni i mieć w dupie rzeczywistość... dlatego się tak niby wczułem... nie bój się... nie dostanę zawału dzisiaj bo jacyś idioci wywołali wojnę... - nie będę miał problemów z zaśnięciem i nie będę miał problemów z porannym wypróżnieniem... po prostu siedząc przed kompem... wczuwając się w Tibia-reality... wkur... się jak barani proszą się sami o kłopoty... robią bądź co bądź nam smród... a potem płaczą na forum... jejku jej spakowali nas... dla mnie zawsze RPG było ucieczką... a nie wczuwką... i tyle... a co do tego lolka... to narazie to przemilczę...

btw. Jedi tak z ciekawości i bez złośliwości - ile masz lat?
Dar!0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem