Zauwazyłem że nie ma tu zawiele topiców o Mandze & Anime wiec walnolem taki topic
chcialbym wam polećić pewna mange
Wprowadzenie: Główny bohater serii, Ichitaka Seto, zakoc***e się w koleżance z klasy, Iori Yoshizuki. Główną przeszkodą, nie pozwalającą Ichitace po prostu podejść i zamydlić, jest fakt, iż został on w dzieciństwie bardzo brzydko potraktowany przez pewną dziewoję, która mu się podobała, a to zaskutkowało jego przeoraną jak polski PGR psychiką i pewną (hm) trudnością w wyrażaniu swoich uczuć, jak to jest u większości ludzi po przejściach. Cała historia zaczyna się w momencie, gdy Iori, pozując w stroju kąpielowym, pojawia się w pewnym pisemku przeznaczonym niekoniecznie dla młodszej części męskiej widowni wzbudzając raczej niezdrowe zainteresowanie kwiatu japońskiej młodzieży płci niepięknej uczęszczającego do Liceum Wanda. Nieodżałowany A. Hitchcock mawiał, iż film musi zaczynać się od trzęsienia ziemi, a potem napięcie musi wzrastać. Czemu zatem nie zastosować tej reguły również do mangi...?
szczeze wam powiem ze poraz 3 ci przeczytałem ta mange i popłakałem sie na koniec ^^
dzęki tej o to mandze przekonałem sie do mang jak za 1 razem czytałem to zaczołem o 9 wieczorem a gdy potem sojżałem na zegarek była 6,30 rano o.O
Serdecznie Ja polecam oto link do strony z Której mozna sciagnac skany tej mangi w wersji polskiej:
http://www.jarotrans.pieklo.pl/is.html życze miłej zabawy
thx kilos
@ zakoc***e (zakoch.uje) to bluzga? autocenzura suxx?