Temat
:
Bramki lvlowe na rooku
Zobacz pojedynczy post
26-08-2005, 14:21
#
65
poisoner
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
Jednym slowem szkoda slow na wasze bezsensowne wypowiedzi. Nie wnosicie niczego do tematu, tylko sie w****iacie jak male dzieci ktorym mamusia zabrala zabawke i jezdzicie bo mnie. Czy ja napisalem o kims ze jest kretyn bo nie akceptuje bramek lvlowych??? A wy bez przerwy mnie wyzywacie!!! Ciekawy jestem czy byscie na rl byli takie pakery jak tutaj udajecie? Nie podobaja wam sie bramki lvlowe, to powiedzcie to grzecznie, a nie z morda na mnie ze jestem skonczonym idiota. Chcesz kogos obrazic, bo ci zycie niemile? To rob to na rl, a nie bedziesz spamowal mojego tematu. Nie masz co napisac poza bezsensowym "to idiotyczny pomysl" to nie pisz nic, bo od niektorych wypowiedzi to mozna *******ca dostac. Ja nikogo nie obrazam za to ze ma odmienne zdanie, wiec i mnie nie obrazajcie. A takie wypowiedzi jak ta benedictusa to prosze moderatorow, zeby byly jak najszybciej usuwane. Co ci niby musc zrobic ze go tak wyzywasz? Obrazil cie? Twoj komentarz swiadczy o poziomie twojej inteligencji, pewnie jestes zakompleksionym na rl dzieckiem ktoremu wszyscy dokuczaja i teraz sie mscisz w necie. Prosze moderatorow o usuniecie tego komentarza i innych uzytkownikow o zachowywanie sie zgodne z regulaminem. Koniec kropka.
Ostatnio edytowany przez poisoner - 26-08-2005 o
14:24
.
poisoner
Wyślij prywatną wiadomość do poisoner
Znajdź posty użytkownika poisoner