Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2005, 16:50   #57
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Jesli ty nie potrafisz wziasc carlin sworda na 2lvl to masz gotowa odpowiedz dlaczego nie robisz rooka w <3h.
Dobrze, moge ci przygotowac postac na 2 lvlu, a ty tylko wezmiesz carlin sworda na PEŁNYM respie minosow i nie atakujac zadnego potwora samemu wykonasz questa (oczywiscie biorac ataki minosow na siebie, a nie wiozac sie czyims kosztem). Jesli ci sie uda, dam ci milion euro.
Cytuj:
u mnie na 5x rook 4 razy mialem beara otwartego
Normalnie sie to nie zdarza, widocznie grales na nowym serwie, gdzie jest duzo ludzi na rooku i ciagle byl ktos z kluczem.
Cytuj:
a potem od razu do troll tower....i tam sobie expisz spokojnie...oczywiscie jesli spawn ejst pusty
Chyba miales na mysli pelny.
Cytuj:
Nie atakuje sie nic na quescie na chain armor i carlin sword bo szkoda czasu na takiego orka/trola. Duzo hitow, strata hp a expa niewiele. W tym czasie jak bedziesz wybijal orki na chain armorze, ktos inny wykosi pare respow wilkow.
Czyli sie wieziesz czyims wysilkiem i robisz questa kosztem straty hp przez innego gracza. Tak to rozumiem, bo inaczej carlin sworda wziac sie nie da.
Cytuj:
A chain aromor wlasnie sie przydaje na potworki ktorych sie tak boisz na lowlvl: Poison spidery.
Po pierwsze to sie nie boje, bo nie mam lowlvl, a jak mialem lowlvl to poison spider nawet na 8 lvl przy najlepszym eq jaki jest na rooku mnie poisonil na 99% wiec nie pisz glupot ze chain cie obroni, a jesli jestes tego pewien to prosze bardzo: TibiCam i nagrywaj filmik.
Cytuj:
O macy to sam napisalem pare postow wyzej. Ale mi zawsze szkoda czasu na zbieranie kasy na mace
Tak czy siak zbierasz kase, wiec czemu nie kupic jesli ktos na targu wlasnie ja selluje?
Cytuj:
Na 7-8 lvl polecam juz poisony Na zachodniej czesci rookgardu w dziurze (tam gdzie jest 1 rotworm)
Ja z wlasnego doswiadczenia nie polecam poisonow osobom ponizej 8 lvla, ale jak chcecie (jest jednak duza strata hp glownie przez trucizne, bo w walce poison prawie nic nie bierze)
Cytuj:
Chodzi mi o to ze moj rekord to 2,5 godziny... a tym gosicem zrobilem to 5,5 godziny... Rozumisz juz?
Teraz rozumiem, ale wczesniej tego nie napisales i nie wiedzialem.
Cytuj:
SKończ już z tym że nie powinno się przy szybkim wychodzeniu z rooka klepać poison spiderów, bo nic w tym takiego trudnego nie ma.
Dednac nie jest trudno, w tym sie z toba zgadzam. Jednak przy klepaniu poisonow trzeba sobie od czasu do czasu robic przerwy na odnowienie zycia a to jest bardzo nieoplacalne czasowo, dlatego nie polecam.
Cytuj:
Jeśli ktoś się boi to może walczyć z nim na Balance a z dobrym Eq to spokojnie na max atack.
Ja na 20 lvl (skille 20/24 i najlepszy eq poza poison daggerem) czesto jestem spoisonowany przez jednego poison spidera (jakies 50% pojedynkow z nim), a w jaskini pajakow sa bardzo duze respy poisonow (jakies 3-4 w jednym miejscu), wiec zycze powodzenia tym ktorzy myslal ze poison ich ominie.
Cytuj:
Coś chyba wkręcasz z tym że zatrul Cię na 20 levelu z full Eq i dobrymi skillami.
Nosz ****a, a ci jak zwykle swoje, ze nie zatruwa. Tak, zatrul mnie na 20 lvl z najlepszym eq i skillami 20/24. Jak nie wierzysz to dam wam filmik z expienia na 20 lvlu w jaskini pajakow (bedzie w nim walka z jednym poisonem jednoczesnie ze wzgledu na uzycie boxow, no i oczywiscie lvl, eq i skille takie jak wyzej podane a i tak mozecie sie przekonac ze w minimum 30-40% JEDEN POISON SPIDER zatruwa, wiec skonczcie juz z tym ze nie zatruwa, bo ja to wiem z wlasnego doswiadczenia!!!
Cytuj:
Musial byś chyba stać i nic nie robić bo z tym co wymienileś to by się w chwilę go ubilo jeszcze na 20 levelu.
Tak, zabijam go dwoma ciosami, raz nawet zdarzylo mi sie walnac hita za 26 i zabic go jednym. Ale zanim go zabije dwoma ciosami, to jeden z jego ciosow trafia w mojego chain armora i powoduje poison. Koniec kropka.
Cytuj:
Ejjj no ... jak Cie poison spider zatruwa na 20lvl na rooku z najlepszym mozliwym equ ("poza poison daggerem") to Ty moze ze strachy przed tym pajączkiem pogubileś sprzet po kontach, albo specjalnie sterczales 10 minut zeby ten pajak Cie w koncu trafil :/
No kurde, zalamujecie mnie. Prosze jakiegos doswiadczonego rookstayera o wypowiedz na ten temat, bo nikt mi nie chce wierzyc ze mnie zatruwa, a on mnie zatrul w takiej sytuacji nie jeden raz tylko kilkadziesiat (walczylem normalnie na full attack i jak go zobaczylem to od razu dalem attack, a nie stalem 10 minut)!!!
Cytuj:
Zejdziesz z drabiny i nie zdążysz wejść.Zakładając oczywiście,że jest full resp,bo gdy całego respa wyczyści dobra ekipa to nawet newbie da rade.
No i widzicie do czego sa potrzebni rookstayerzy na ktorych tak sie wkurzacie.
poisoner jest offline