Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miracle
Ja moge nazwać się prawdziwym "fartuchem"  To było już dosyć dawno. Byłem jeszcze wtedy całkiem porządnym newbie  Stałem wtedy swoim sorkiem na 21 lvlu w depo a jakiś koleś miał gdzieś chyba około 60 lvl i chciał wysłać parcelke, ale najwyraźniej zapomiał do niej labelki włożyć i położył parcela na skrzynce. Ja oczywiście perfidnie zakosiłem parcelek i do skrzynki deportowej go popchnąłem bo capa mało było  Szczęśliwie udało mi się go dopchać sprawdzam co było w środku a tu miła niespodzianka (Aol, Golden Armor, C-legi, GS, BS , RH , Demon Shield, Boszki i 55k  ) Oczywiście zrookowali mnie ale stworzyłem drugiego chara oczywiście i eq powędrowało do niego 
|
Ja bym te itemy oddał, wiem dobrze co znaczy "coś stracić" właśnie dziś hakneli mnie poraz drugi i poraz drugi straciłem tak ciężko zaprocowanego FS'a (już drugi raz) a do tego mój kolega na tym ucierpiał bo miał ze mną domek łaczna strata około 50 k. i jak powiedziała osoba wyżej "Zyskałbyś respekt tego h lvla i byś go poprosił o jakiś mały fri itensik wzamian za te rzeczy co za***ałeś. I dobrze wiem że pogodzić się z oddaniem takiego czegoś niejest łatwe ale rób jak chcesz.