Oto moje propozycje zmian dla kilku nowych serwerow z samym rookiem

:
1. mozliwosc zaatakowania i zabicia osoby, ktora atakuje potwora, ktorego wlasnie bije solo inny gracz przez tego wlasnie gracza (musi atakowac potwora dluzej niz 5 sekund bo inaczej to moze byc miss-click, po powrocie do protection zone nie mozna juz atakowac ponownie, tylko osoba ktorej zabrano potworka moze atakowac osobe ktora mu go zabrala a nie odwrotnie)
2. mozliwosc zaatakowania i zabicia osoby, ktora zabiera czyjegos lootbaga przez gracza do ktorego lootbag nalezy (wlasciciel lootbaga musi miec caly czas lootbaga w odleglosci 5 pol od siebie i rzucic go co najmniej kilkanascie razy, jesli mniej to nie jest traktowany jako jego lootbag, na tych samych zasadach co wyzej, dla identyfikacji proponuje wprowadzic green skulla dla osoby ktora moze atakowac i black skulla dla tej ktora nie moze i skulle znikaja po wejsciu atakowanego gracza do protection zone)
3. stworzenie jednego serwera z samym rokiem i zeby ten rook byl pvp i drugiego takiego samego serwera z samym rokiem, tyle ze pvp-enforced
4. mozliwosc zaatakowania i zabicia osoby, ktora wezmie loot z potwora, ktorego blokowala inna osoba (szczegolnie przydatne podczas skillowania, kiedy osoba blokujaca i skillujaca zbiera niewiele expa, w przypadku miss-clicka dopuszcza sie oddanie loota, ale tylko w momencie kiedy w poblizu nie znajduje sie zadna osoba poza tymi dwoma, mam na mysli odleglosc jakis 5 pol)
5. jedno platne expowisko z mozliwoscia expienia dla dwoch osob (jaskinia rotow za poison fieldami na terenie questa na katane, wkladasz odpowiednia ilosc kasy do specjalnej skrzynki i mozesz expic przez okreslony czas, oplaty rozne w zaleznosci od ilosci czasu jaka chcesz tam spedzic i twojego lvla, od 15 lvla bezplatne, bo to miejsce jest wrecz stworzone na hunty dla osob powyzej 15 lvla, mozna maksymalnie siedziec tam godzine i pozniej automatycznie osoby expiace zostaja teleportowane poza ten teren i jesli w ciagu minuty nie zglosza sie inni chetni to znowu moga expic te same osoby)
PS. Tylko nie jezdzijcie po mnie ze to sa idiotyczne zmiany (ja proponuje je tylko dla kilku nowych serwerow, reszta niech pozostanie normalnie, a ja bym sobie pogral na tych kilku nowych serwerach z ciekawosci jak to by wygladalo

)