To zaczynam od ochrzaniania.
Najgorzej wyszedł napis. Troche zbyt powyginany we wszystkie strony. Jeżeli miał przypominać ogień, a na taki wygląda, to cienko. Wszystki 'czubki' powinny wtedy isc w jednym kierunku - wtedy jest najlepszy efekt.
Na drugim miejscu listy "nie podoba mi sie" jest łebek z rogami do przodu. Jest taki... taki... suchy. Ani łuseczki, ani jakiegoś roga, ani złego wyrazu pyska. I oczy troche za nisko i przede wszystkim, za płytko osadzone. Taki porcelanowy strasznie.
Koniec listy.
Początek listy "podoba mi sie".
Jestem bardzo mile zaskoczona tym małym wyvernkiem. Wyszedł elegancko. Bardzo ładny kształt i kreska

Są tylko 2 małe rzeczy do poprawy.
1. Ostatni palec prawego skrzydła. Okropnie grubaśny

2. Połączenie prawego ramienia z tłowiem (Tylko górna kreska powinna byc nieco wyzej doczepiona. Dolna jest w sam raz.)
No i łabędzioszi smoczek. Bardzo podobaja mi sie kropki na błonach po bokach. Łuski na grzbiecie też ładnie. Naturalna linia też bardzo dobra. Ale znowu są dwa małe szczegóły

1. Ponownie oczka. rysujesz je troche za wysoko. Smok to nie koń

2. Łuski brzuszne w miejscu zagiecia. Łoj. Nienaturalnie mocno wyszlo. To cholernie trudne i niewdzięczne miejsce do rysowania, ale trzeba uważać na te rozjeżdżające się łuski.
No i tyle. Zaskoczyłaś mnie. Jest sporo lepiej niż ostatnio. Jeszcze tylko jedna wskazowka. Na skanie widze wokol rysunkow ciemne kropki. Możliwe że to wina skanera, ale jeżeli to opiłki gumki, to najlepiej usuwać je piórkiem (najzwyklejsze gołębie lub kurze pióro). Wtedy zawsze schodzą i nigdy sie nie rozmazują.