Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2005, 03:06   #14
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Delmares
Witam !

Po update postanowiłem, że kończe z tibią ... Było to spowodowane znikaniem spear'ów podczas treningu oraz ogólnym "zepsuciu" gry :-). Jednak kumpel mnie namówił, żebym dalej grał. Powiedział mi, że podczas expienia paladyn nabija tak samo skille jak podczas treningu (mniejwięcej oczywiście).
Co się okazało: Nie trenie już paladynem, ciągle expie (tomby -1 Ankrahmun), i dziennie nabijam około 60-100% skilla. Moje skille to 61/47. Jedynym minusem to shielding, który stoi w miejscu (aż żal bo pare % do 48 ale przecież po co to komu? Nie zamierzam blokować więc chyba problem ze spear'ami może być rozwiązany w sposób wyżej wymieniony. Podzielcie sie swoimi opiniami.

Pozdrowienia

Ps. Jeśli taki temat był to prosze o usunięcie .
Hmm... mnie na skillu 76 podczas expienia już nie rosną tak jak podczas terningu ze spearami a shielding zawsz emzoesz nabic na czymkolwiek byle atakowało No ale nie ozostaje mi nic innego jak skillowac expując... kiedyś to expowałem skillując, no ale czasy się zmieniły

@re do tego do small stones

pomyślałem niedawno tak jak ty teraz mówisz i nazbierałem 200 smallstones a 58 rozpadło mi siew ciągu 10 minut -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michael Jackson
po***an. jest to znikanie spearow. Ja osobiscnie nie uzywam zadnych macro i walsno reczniep odnosilem speary kur.a . Jak jusz wczesnij owiedziano czesciej na afku sa knighci poniwaz palek jusz po ksilu 73 zabija monka dosc szybko
To czemu nie psuja sie sowrdy!!! Chyba zrobie starjk!!
Ja również nie używam, ale co z tego -.- Psucie się sworda jest pomysłem idiotycznym. Paladyn jako regularnej broni używa crossbow albo bow, które sie nie psują, tak samo rycerze używają jako regularnej broni różnych rodzajów swordów, clubów i axe. Żadna z tych rzeczy nie moze się łamać, ponieważ można nosić tylko 1 miecz/axe/club i wyobrażasz sobie fakt że np idziesz poexpić a tu nagle twoja Dragon Lance ulega złamaniu? A co by zrobić z fist fighting w takim przypadku? Też można go trenwoac na afk. Czy pięści miałyby się również łamac wedle twojego rozumowania?

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 27-08-2005 o 03:19. Powód: ale byków na*******iłem -.-
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem