Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Delmares
Witam !
Po update postanowiłem, że kończe z tibią ... Było to spowodowane znikaniem spear'ów podczas treningu oraz ogólnym "zepsuciu" gry :-). Jednak kumpel mnie namówił, żebym dalej grał. Powiedział mi, że podczas expienia paladyn nabija tak samo skille jak podczas treningu (mniejwięcej oczywiście).
Co się okazało: Nie trenie już paladynem, ciągle expie (tomby -1 Ankrahmun), i dziennie nabijam około 60-100% skilla. Moje skille to 61/47. Jedynym minusem to shielding, który stoi w miejscu (aż żal bo pare % do 48  ale przecież po co to komu? Nie zamierzam blokować więc chyba problem ze spear'ami może być rozwiązany w sposób wyżej wymieniony. Podzielcie sie swoimi opiniami.
Pozdrowienia
Ps. Jeśli taki temat był to prosze o usunięcie  .
|
Hmm... mnie na skillu 76 podczas expienia już nie rosną tak jak podczas terningu ze spearami

a shielding zawsz emzoesz nabic na czymkolwiek byle atakowało

No ale nie ozostaje mi nic innego jak skillowac expując... kiedyś to expowałem skillując, no ale czasy się zmieniły
@re do tego do small stones
pomyślałem niedawno tak jak ty teraz mówisz i nazbierałem 200 smallstones a 58 rozpadło mi siew ciągu 10 minut -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michael Jackson
po***an. jest to znikanie spearow. Ja osobiscnie nie uzywam zadnych macro i walsno reczniep odnosilem speary kur.a  . Jak jusz wczesnij owiedziano czesciej na afku sa knighci poniwaz palek jusz po ksilu 73 zabija monka dosc szybko 
To czemu nie psuja sie sowrdy!!! Chyba zrobie starjk!! 
|
Ja również nie używam, ale co z tego -.- Psucie się sworda jest pomysłem idiotycznym. Paladyn jako regularnej broni używa crossbow albo bow, które sie nie psują, tak samo rycerze używają jako regularnej broni różnych rodzajów swordów, clubów i axe. Żadna z tych rzeczy nie moze się łamać, ponieważ można nosić tylko 1 miecz/axe/club i wyobrażasz sobie fakt że np idziesz poexpić a tu nagle twoja Dragon Lance ulega złamaniu? A co by zrobić z fist fighting w takim przypadku? Też można go trenwoac na afk. Czy pięści miałyby się również łamac wedle twojego rozumowania?