Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2005, 12:55   #422
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez heliwurab
Nie wiem czy mogę ale co mi tam. Znałem z WoW gościa, potem gadaliśmy często na gg.Ostatnio gadaliśmy o tym że gość chce kupić oryginała WoW i mnie też namawiał... I wyszło potem tak.Ja powiedziałem, że od WoW-a na 100% lepszy jest Guild Wars, a ten ciół powiedział że miał to dziadostwo i wywalił je... Dzięki Avagerowi wiem co-nieco o tym, więc od razu gościa zablokowałem...
Ten post świadczył o tym że Guild Wars jest lepszy od WoW i że niektórzy ignoranci są naprawde nienormalni :evul:
Nie spodobało mu się GW i już jest debilem i ignorantem, da? Śmieszny jesteś.
Avager jest naprawdę niesamowicie wiarygodny - WoWa na oczy nie widział i próbuje ludziom wmawiać, że tam się exp i przedmioty tylko przez walkę i handel zdobywa, że brak questów, że profesje niezbalansowane i że gra ma nieporównywalnie mniejszą grywalność od GW (grał? Widział? A może linijką zmierzył?). :S
Nie mówiąc już o tym, że WoW oferuje WIĘCEJ - profesje, krawiectwo, bitwy pomiędzy całymi sojuszami, więcej klas i RASY. Ba, ma nawet te sławne areny. :P
I jeszcze to wszystko można wyciągnąć z www.worldofwarcraft.com, a tyś się na ploteczki dał nabrać. +P

Cytuj:
Mam nadzieję że ten komentarz pomoże innym dokonać wyboru między zakupem World of Warcraft a Guild Wars ^_^ Ja nie mam GW ale po komentarzach w tym temacie jestem za tą grą.
Hahahahah, argument z piaskownicy po prostu.
Mogę założyć temat o takim np. Endless Online. Powiedzmy, że giera zbierze więcej pochlebnych opinii niż GW. I co, dalej będzesz za GW? ;d