mnożąc przez 2 masz tylko 6 rund.. a jak zaznaczyłem, czasem i 16 nie starcza ale jest dużo pewniejsze
mnożąc przez 2 po prostu tworzysz bardziej agresywny system, o czym wspomniałem.. ale wadą takich systemów jest właśnie mniejsza ilość rund, którą jesteś w stanie wytrzymać bez szóstki
odpowiedź dla memphis - specjalnie dla ciebie edytowany post
ilość rund, które wytrzymasz nie jest tutaj kwestią tego, ile kasy ma to chcesz wydać, tylko kwestią tego, jaki jest górny limit zakładu.
tutaj ustawiono go na 99 gp, więc jeśli w jakimś cyklu stracisz już powiedzmy kilka tysięcy gp, to nawet trafienie tej szóstki za 99 gp cię nie urządza. wciąż jesteś mocno do tyłu.
Dlatego należy układać systemy dające mały zysk, ale pozwalające się dłużej utrzymać.
Jeżeli ten limit byłby zniesiony - oczywiście dałoby się ułożyć taki system, w którym np każda szóśtka to 1k do przodu i 50 rnd bez szóstki to dla Ciebie pryszcz. Ale potrzebny kapitał byłby wtedy liczony w milionach gp.
Mimo to co niektórzy mogliby sobie na to pozwolić i dorobić się fortuny - stąd limit 99gp
Co do edytowania postów. Całe to "re down" na tym forum jest dla mnie kompletnym idiotyzmem. Jak widzisz ja dopiero teraz zauważyłem, że zmieniłeś treść swojego posta.
A o nabijanie postów to mnie nie masz co próbować podejrzewać. Sprawdź datę mojej rejestracji i ilość postów jaką mam... już dawno z tego wyrosłem.
Ostatnio edytowany przez Bonastick - 27-08-2005 o 19:40.
|