@ Kamlot: Nie no wiesz przeglądając twoje wypociny przy kompie (posty) jesli nieQtóężnich można nazwać postami wcale nie dopatrzyłem się innech błędów i to z twojej strony każdy swoje ma za sQrą więc łaskawie skończ pie*****ć bo lepszy nie jesteś a pozatym nie chcesz to nie czytaj i jak juz powiedziałem skończ pie*****ć, myślałem że jesteś rozsądniejszy tródno pomyliłem się.
@ Edit: Edytuje specjalnie dla takich jak ty (chyba juz takiech nie ma) mylisz definicje n00ba z newbie ale takim jak ty to pewnie to przychodzi dość łatwo dopiero co zaczynam oglądać filmy i sam nagrywać nie mam dużo doczynienia z tibia Cam do tej pory starałem się jak mogłem a tu wystarczy jeden komentarz ze strony jakiegoś "mokotowieckiego chłoptasia" Sry za okreslenie by stracić chęci do pozostania na tym forum.
@ 2'nd Edit: Skoro twój Daniel się zbulwersował że streściłem mu Film to niech ma przynajmniej podniete odkrycia czy film jest ciekawy i niech nieczyta postów bo bedzie z góry wiedział czy jest warty obejrzenia czy nie.
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
|
Ostatnio edytowany przez -=HuRu=- - 27-08-2005 o 19:14.
|