A więc zabrałem się za fake'i. To jest moje pierwsze fake story, ale uważam że udane. Prosze mi powiedzieć błędy, co poprawić, czy się podoba fabuła/wykonanie. A więc zaczynamy
Druga część na stronie nr. 2!
Trzecia część na stronie nr. 4!
Prolog/Część I
Samuel zmęczony rąbaniem drewna poszedł odpocząć do domku. Strasznie mu się nudziło, ponieważ jego domek leżał w dalekich prowincjach Thais.
Do domq Samuela zakradł się złodziej, lecz owca pokrzyżowała mu troche plany.
Samuel usłyszał krzyk owcy. Podbiegł do okna.... a tam złodziej kradnie drewno. Zdenerwował się bardzo.
Złodziej zaczął gubić drewno przy ucieczce, a Samuel zaczął go bić, z magii nieszło mu za dobrze, był dużo lepszym szermierzem i łucznikiem, lecz złodziej był za szybki.
Samuel w pogoni za złodziejem się zgubił, a thief mu zwiał... lecz usłyszał głos kobiety... cierpiącej kobiety....
Pobiegł w miejsce skąd dochodził głos... a tam: Kobieta w wyraźnym kręgu drzew które były połączone jakąś magiczną energią... nagle usłyszał głosy... kobieta błagała o pomoc...
Samuel nie mógł znieść jej cierpień! Przeszedł przez energie która nie wyrządziła mu żadnych szkód i odciagnął ją, a energia zgasła. Alice, bo tak miała na imię kobieta była mu bardzo wdzięczna. Samuel nigdy nie grzeszył kulturą więc to co chciał to mówił lub pytał
Alice się chętnie zgodziła... przy okazji Samuel ją uhnął. Zaczęli sie całować bardzo namiętnie, Alice zaczynała zdejmować mu spodnie...
...aż tu nagle coś wyrwało mu ją z rąk. Była to strasznie silna magia, Alice poprostu zniknęła. Na dodatek pojawił się BÓG, tylko że w postaci nie widzialnej:
Załamany słowami Boga Samuel, strasznie się tym przejął... nie miał praktycznie nic...
Co będzie dalej? Czy Samuel odzyska łaske bogów? Czy dowie się co z Alice? Co się nauczy? Kim dalej będzie? Na te wszystkie pytania odpowiedź w następnych częsciach, o ile tylko zechcecie!
Więc comment plx. Mówić czy chcecie więcej i prosiłbym najlepszych grafików o wytyczenie błędów, ponieważ chce aby moje fejki były praktycznie idealne
-------------------------------------
Jeżeli widzisz "x" to odswież strone, rysunki są na imageshacku i wszystko działa jak należy!