Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2005, 23:05   #1
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny Przygody łucznika Ufoczixa :)

OSTATNIO DODANA CZĘŚĆ - 3 - 28 Sierpień 2005

Na wstępie chciałbym powiedzieć, że to moje pierwsze fake story, ale mimo wszystko prosze o krytyczną ocenę W miarę możliwości, będę dodawał kolejne części.

ps.
Wiem ze Ufoczix ma żeński strój paccowy. To nie jest błąd, taki po prostu miałem kaprys

Cz. 1
Bohaterem calej opowiesci jest Ufoczix, lucznik ktory zostal wygnany z rodzinnego miasta Carlin, bo sprzeciwil sie okrutnemu Demolusowi-wladcy tegoż miasta. Prawowity wladca krol Tibianus II zaginal w dziwnych okolicznosciach juz szmat czasu wstecz. Wrocmy jednak do rzeczywistosci. Jest ranek a wygnaniec wlasnie sie obudzil.

Ufoczix slyszac halasy dobiegajace z piwnicy zaniepokoil sie. Czyzby jego sen mial sie spelnic...(?)

...nie, to niemozliwe... juz predzej... Orki dostaly sie do jego piwnicy i pladruja (bolty i hmmy rox )

Nasz bohater widzac zlodziejaszkow wpada w furie, ale... uwaga! Zerk wrzucil hasta.

Ojojoj, przez to ze Zerk rzucil hasta Ufoczix zmuszony byl do ucieczki. Jednak biegnac na oslep trafil na oddzial orkow patrolujacych te okolice. W sumie to dziwne ze tyle orkow biega na drodze z Ab do Carlin

Czy Ufoczix przeżyje? Zapraszam do następnej części

Cz. 2

Nasz bohater po starciu z orkami nie zginal, lecz trafil do wiezienia w OF. Tylko jak stad uciec? (

[NO COMMENT]

Cz. 3
Nasi bohaterowie nie widzac innego rozwiazania weszli po schodach, jednak okazalo sie ze nie ma juz odwrotu, trzeba bedzie wejsc w teleport, ale czy napewno przenosi on tuz za sciane?

Wchodzac w teleport nikt nie sadzil ze pojawia sie w znacznie innym miejscu niz to ktore widzieli za sciana.

Co dalej będzie z Ufoczixem i trzema nieznajomymi? Dowiecie się w następnym odcinku

Comment plx

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 28-08-2005 o 14:52.
Ufocznik jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.