Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2005, 00:43   #70
Drox
Użytkownik Forum

Drox's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Sirupus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Szczęśliwy Mój prywatny rekord, 2h 18 min :)

A więc, ostatnio zaczynajac grac na trimerze przeszedlem rooka w 2h i 18 minut i to na FACCU uwazam ze jest to jeden z najlepszych rekordow wsród moich znajomych jak i wielu Tibijczykow Otoz wyszedlem ze swiatyni i sie zaczelo ... szybkie wykonanie Doublet Questa i Rapier Questa usprawnilo moje expienie jezeli bijesz rata jednego na klate to spokojnie na tym EQ wbijasz 2 lvl i zbierasz z ratow na shielda ... nie ma co zbierac ratkow i nosic co chwile do sklepu bo masz bardzo malo Capa... po wbiciu 2 lvla .. szybkie wykonanie Bear Room Questa oraz questa na Carlina ... nie ma sensu na rooku bawic sie w katany czy copper shd.. tylko grzac Expa wg mnie najlepsza miejscowka na faccu jest tam kolo NPC ktory sprzedaje line, wedke itp ... schodzisz na poziom -3 bodajze ..i masz wielkie expowisko z ratkami .. a na koncu .. 3 poziomy z bugami jesli dobrze sie ustawisz to beda cie laly tylko 2 kiedy wybijesz spawn bugow lecisz na ratki .. malutkie kuleczko i spowrotem na bugi .. i tak non stop poki nie ujrzysz wspanialego napisu ... You advanced from level 7 to 8 i ot co cala tajemnice expressowego przechodzenia rooka mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto dzieki moim wskazowką pobije moj rekord aha i nie ma sensu chodzic na PSy bo stracimy duzo zycia ... i trzeba zalatwic zarcie .. a na rooku fishing nie jest ogromny :/ Powodzenia ... i jak wspominal moj kumpel JET nie ma sensu zbierac kasy na ROOKU !!!!!!! to bez sensu ... bo nie trenisz skilli ani m lvla .. znaczy skille leca ale nie tak jak na mainie ...
Drox jest offline