Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2005, 01:34   #45
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
Oczywiste że jestem za dpft Fosfik to dobry lider pamiętam czasy kgb(btw radena silva-veltis suxxxxx)Era zero to koledzy corala a coral to najmniej lubiana postać na tym serverze+teraz nie gram na arcani ale kiedyś to był koszmar to co oni robili bo byli w kgb i paowali jak cholera;s z dpft nie lubie tylko luki thariona i jego calej familji(głupie dzieci bawiace sie w pa są niebezpieczne,posługują się lukim to wyrzucania ludzi z expowisk)i wiecie co?dpft tą wojnę wygrwa a dlaczego?bo dpft to BYŁA zbieranina ale jakoś ludzie się zgrali.a era zero to zbieranina aktualnie invitowanie każdego daje efekty uboczne czasem.powodzenia obydwu stronom.!
btw.prosze o jakiś filmik z fragami
ja tak do tego: nie generalizuj pan bo ja jestem ~Tharion i jakos nigdy nie prosilem Lukiego zeby kogos wywalal z expowiska. i nie mow glupie dzieci nie znajac nas. moga sie zdarzyc jakies odchyly, ale nie wiem czy wiesz ze Master Tharion zostal sprzedany i to juz nei jest jego prawdziwy owner.

a do wojny:
NG to Szwedzi, i pokazuja typowo szwedzka ceche (jako graczy w tibie0 - sa bardzo zgrani. tego brakuje wielonarodowosciowym dpft. zolwi moze byc 2 czy 3 razy wiecej i moga miec o wiele wieksze lvle ale i tak nie wygraja z ez + ng jezeli nie przyjma jakiejkolwiek taktyki.

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem