Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2005, 11:29   #1
Vote
Użytkownik Forum

Vote's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Secura, Ankrahmun, Botham IV b

Stan: Na emeryturze
Imię: Votedax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 65
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
Vote ma numer GG 7098795
Pytanie Czyżby wojna??

Mianowicie chodzi o porachunku między Painful Hands ( UV) a rodziną Darkblade. Jedni mowia ze wszystko zaczelo sie od tego jak Kaori Sato zabil jednego z druidow Darkbladow swoim 2 charem 11 palladynem, a inni mowia ze Kaori Sato pod grozba Ellenthara Darkblade'a ze wlasnie to Ellenthar bedzie osoba ktora go zabije poskarzyl sie swojemu obroncy ( Painfullowi). Temat zostal rozwiniety takze na forum Tibia.com, wlasnie na tym forum Painfull naliczyl wszystkich sprzymierzencow Darkbladow czyli : Ellenthar ma zaplacic 500k, Rodoxim Darkblade 500k, Zacharjasz 500k,Przemlu 500k i Fuzomidi 100k. Dowiedzialem sie takze ze Darkbladzi nie zamierzaja zlozyc broni po tym jak Painfull napisalz e to on rzadzi na Hibernie. Rodoxim Darkblade zaczol wybijac wiekszosc ludzi ktorzy sa bronieni przez Kaori Sato badz Painful Hands. Wszsytkie low levele ktore sa po stronie Kaoriego maja ciezkie zycie... cala ta sytuacja moze doprowadzic do wybuchu wojny.. ja osobiscie postaram sie przeprowadzic wywiad z jednym z graczy i dowiedziec sie wiecej na ten temat ale jest jedno pytanie na ktory kazdy by chcial znac odpowiedz: Czy Darkbladzi i ich przyjaciele pokonaja Kaoriego i Painfulla, ktory jest w najlepszej gildii na Hibernie??? Ciekawi mnie takze opinia Seromontisa i innych czlonkow UV. Jezeli wiecie cos na ten temat to wypowiadajcie sie!!

Vote jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.