@Belvedor
Owszem da rade, ale tak rycek na lvl 40+ ma te 600+ hp, uha się za 250... z tego wynika, że musiał by się uhać co każde kombo, lub co dwa słabsze... z tego wynika, że by tracił kilka uhów na jednego draga! Loot z dragów nie zwraca za uhy nawet na moim lvl (lvl 86, skile 86/86), więc na lvl 40+ z takimi skilami jak moje to był by to maksymalny waste run i niewiem jak byś zarabiał na uhy.
Mówisz, że skile miałeś, ale lvl nie i dlatego walisz tylko suchą teorią! A ja wiem jak jest w praktyce. Lepiej poradzi sobie rycek na lvl 80 ze skilami 70+/70+ niż rycek na lvl 45 ze skilami 90/90, będzie to na pewno dużo bardziej opłacalne.
Ja sam skillowałem na lvl 50 do skilli 80/80, a w tym czasie inni expowali i teraz tak wygląda sytuacja: ja który trenowałem, mam dobre skile, ale... np. taki Atnaz ma lvl 127 i lipne skile (coś około 89/75, niechce mi się sprawdzać), ale on wemnie wpada i niszczy mnie SCA i expo. Więc przewage ma rycek który nie trenował a tylko expił.
Ale ja osobiście nie żałuje, że tyle trenowałem i podzielam twoje zdanie, że dużo lepiej się expi na dobrych skillach (chyba logiczne nie) i lepiej na początkiu zrobić skile a potem expić, ale nie do przesady (nie rozumiem ludzi co mają lvl 30 i skile 80+/80+ co im to daje? niewiele... bo i tak nie pojdzie expic na dragi czy guardy) i nie wal tutaj suchą teorią, bo powypisywałeś sporo głupot (chociaż słuszne uwagi też wymieniałeś), bo można dużo lepiej pobawić się ryckiem z hlvl niż dobrymi skillami. Żebyś mógł się tak swobodnie i z tak wielkim przekonaniem wypowiadać na ten temat musiał byś mieć rycka na hlvl z dupnymi skillami (powiedzmy lvl 100+ 85/72) i rycka a low lvl i good skille (powiedzmy lvl 40 i 85/85), jak już będziesz miał 2 takie postacie i pograsz miesiąc jedną a miesiąc i jeśli twoje teorie (powtarzam suche TEORIE!) się potwierdzą to możesz wypowiadać się na przekur wszytkim i mówić im, że się mylą... a tak proszę pomyśl 3 razy zanim napiszesz.
@Vil
Skille 80 na lvl 100 u rycka to nie porażka to skille rycka na nowym świecie, który expił, żeby zdobyć władze i trzymać się w czołówce z czego wynika brak czasu na trening. Owszem wygląda to trochę śmiesznie, ale nikt mu nie podskoczy. Dragi na lvl niższym niż 70 to dlamnie strata run ( no chyba, że masz te skille 90+/90+ i eq od przyjaciela z hlvl) ale jeśli grasz normalnie bez pomocy innych i oszukiwania to jest waste. Potem już jest wmiare dobrze.
Są też inne dobre epowiska od dragów, ale porównajmy. Na guardach w kopalni przez 10 godzin wbije jakieś 350k-380k expa, na cycach w cyclopolis wbije przez 10 godzin jakieś 280k-320k expa, a na dragach przez 10 godzin jestem wstanie wbić około 580k-620k expa. Dragi to największa strata run dla rycka na moim lvl (na lvl 100+ już jest dużo mniejsza) ale zato moge expić 2 razy szybciej niż gdziekolwiek indziej. (wszytkie ilości expa podałem orientacyjnie z tego co pamiętam jak jeszcze byłem PG i expowałem po te 10 godzin dziennie

)