Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2005, 17:34   #31
Galnor
Użytkownik Forum

Galnor's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
Galnor ma numer GG 5500462
Domyślny

A więc prezentuję część trzecią ;]

Część 1 na stronie pierwszej
Część 2 na stronie drugiej.

PRZYGODY SAMUELA: CZĘŚĆ TRZECIA

Po awarii neostrady, Samuel lognął się ponownie

Bóg opowiedział mu wszystko. Powiedział mu także jego pierwszą misje: Weliminować złodzieji w miasteczku przy Thais.

Kolega Alice - Verian miał dać im prezent. Tak powiedział bóg. Po chwili go zauważyli i ruszyli ku niemu. Verian zbytnio się nimi nie przejmował i nie miał zamiaru im przerywać. Dał to co miał dać.

Wziął okulary i zdziwiony je założył. W końcu poco mu okulary -.-
Zaczął się rozglądać.

Rozpoznał co się kryje w okularach: Super Scanner! Stanął wyżej aby mieć widok na wszystkich.

Widok ze skanera (WZOROWAŁEM SIĘ NA NOOB SCANERZE AVALLACHA! PROSZE MI NIE WYTYKAĆ ŻE TO PLAGIAT. POPROSTIU ZACZERPNĄŁEM Z TĄD POMYSŁ, SKANER ZROBIONY JEST INACZEJ!)

No i prosze. Samuel się dowiedział wszystkiego o wszystkich. W trymiga.

Zaczęli tak jak im bóg zlecił - Zabić wszystkich złodzieji. Wzięli się do roboty.

Oto efekty ich pracy Nieznajomy i Żebraczka okazali się złodziejami. Poradzili sobie bez problemów.

Po dobrej robocie Bóg zabrał ich z miasteczka. Pogratulował im. Alice i Samuel na początku się przestraszyli.

I kiedy bóg miał już im wyjaśniać i mieli wejść do teleportu....:

CO BĘDZIE W NASTĘPNEJ MISJI? CO BĘDZIE JAK JĄ WYKONAJĄ? CZY PRZEŻYJĄ? Odpowiedź na all pytania znajdziecie w następnej części! Jeśli tylko będziecie chcieli. Wszystko zależy od was

I jak się podobała?
COMMENT PLX!
HAIL FAKE's _/
-------------------------------
Pomogłem ci? Zaszkodziłem ci?
Wystaw mi notkę i powiedz o tym
Galnor jest offline   Odpowiedz z Cytatem