Zobacz pojedynczy post
stary 28-08-2005, 18:16   #87
k_ml
Użytkownik forum

k_ml's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qba =]
n/c dla Ciebie...
"zaczynam grać od nowa",
"mogę ci pokazac mojego chara na auerze"
omG, ja moge pokazać wiele rzeczy, co nie zmienia faktu, ze będąc 14`ym lvlem z dużą dawką analfabetyzmu (uwierzy przez "ż" ?!) wyzywasz od n00bów bez powodu.
Tak tłumaczą się dzieci w podstawówce ( chociaż poziomem inteligencji nie wykraczasz szczególnie ponad ich przeciętną...)
Drox napisał w ile przeszedł rooka, napisał jak to zrobić. Nie chcesz wierzyć- nie wierz. Chcesz- zrób tak jak on, ale nie wyzywaj wszystkich na około od n00bów i nie wymagaj, że każdy będzie robił filmik, zeby to pokazać jaki jest wspaniały i jak szybko z rooka wyszedł...
Udało Ci się w 160 min? Brawo ! Podziel sie z innymi jak to zrobić, a skończ tę bezsensowną gadkę...

To tyle co do tego pana, a co do rooka... hummh , wszystko chyba zostalo opisane. Ja robiłem podobnie jak Drox i opuściłem rooka po 2-3h.
Bez zabawy w zbędne kupowanie armorów, helmow, lowienie rybek...
Byleby szybko, sprawnie i na mainland =]

Sorki ale ja ten filmik zrobiłem specjalnie dla tego tematu i nie chwaliłem się zanim nie miałem dowodu
Co do mojego analfabetyzmu to jestem dyslektykiem więc troche szacunku
i ostatnia sprawa wyzywania noobów, tak wyzywam ich jeśli dla nich przejście rooka w 3 h nie było problemem 3-4 miechy temu to niech to zrobią tak jak ja kilka dni temu, a nie pisza że ich kimple na rl mogą to potwierdzić (moja babcia tez wiele może )
k_ml jest offline