To może ja też wypowiem się na temat wojny

Kiedy Turlesi wygrali z NG wszyscy sądzili, że to będzie rychły koniec żądów arcanią.Koniec dyktatury. Jednak było inaczej. Turlesi coraz bardziej zaczeli się wozić. Sam tego doświadczyłem :/ .Expiłem na slimach w kazz i nagle wpadł Turles (name zapomniałem) z ~14lvl drutem (mc plx) i powiedział, że jeżeli nie opuszczę slimów to mam deda od niego i hunta od Turlesów. Później powstała gildia Era Zero i słyszałem że to będzie zbawienie dla arcani. Postanowiłem zobaczyć kto jest w tej gildii i odrazu humor mi się zje.bał, gdy zobaczyłem jej niektóych członków. Ca'fuze (największy idiota ze wszystkich. Biegał za Małyszkiem (Malyszek) po całym PoH ze zlurowanymi gs'ami i krzyczał, że zginie. Jednak na szczęście uciekł mu maly~. Jest też gdzieś post malyszka na tibia.com., ale nie chce mi się szukać

), Buz Astral itd.
Są też inne dobre gildie polskie oprócz Winter Fresh, np. Immortal Souls, Cartoon Network.
Ja tam nie jestem ani po stronie Turlesów, ani Era Zero. Obojętnie kto wygra to dalej będzie źle na arcani. Takie jest moje zdanie.