y0
Jak blokowalem gsa na skillach 66/65 z vampire shieldem, to najmocniejszy jego hit (wraz z przywolanymi pajakami) wynosil ~40. A tak normalnie to same chmurki. Sumujac 15 chmurek i jeden hit za 20~40. Max 3 uhy zeszly. A blocker bil z giant sworda. Smok... 1-3 uhy srednio. Mojego pierwszego smoka wziolem na skillach 59/57 z fire axe ze strata 3uh. Teraz klepie go srednio po 120~190 - skille 70/68 i Dragon lance (47/16) atk. Nie wiem za bardzo dlaczego Owoc pisze taki poradnik, w ktorym nie ma raczej zadnych rad. Jesli on w ogole wie co pisze. Moim zdaniem ten kto przeczytal jego wypociny nigdy nie wybierze knighta, jezeli nigdy nim nie gral i nie ma pojecia o grze ta postacia. Owoc wrecz zniecheca do gry knightem. Jesli cyce to meka dla knighta, to ja sie poddaje. Najlepiej kupie premmy acc i od razu pujde po czar "exori", udam sie na smoka i bede "ledwo go doganial" "obrywajac potezne hity z gfb na klate". Hmm powiem ze ja paladynem na 13 lvlu SPOKOJNIE UCIEKAM SMOKOWI. Wydawac by sie moglo, ze czlowiek piszacy taki poradnik jest na prawde doswiadczony, a tu lipa.... Podstaw nie zna. Ale to juz nie moj problem. Wracajac do tematu. Kompletnie nie rozumie dlaczego zerka najlepiej byc na balanced. On ma strasznie slaba obrone. Ja kiedys natknolem sie na zlurowanego zerka i mialem ful def oraz bron dragon lance. Zanim przelaczylem na atak zeby mu dowalic, trafilem go raz na def hitem za <97> a on odpowiedzial prawie tym samym. Normalnie klepie zerki na 2 hity na ful atak. Nie rozumie tez czemu on pisze ciagle o orc fortess. Jezeli chodzi o szamana, czy spearmana poco pisac, ze gdy spotkamy go w towarzystwie innych orkow... Lepiej skoncentrowac sie na tym potworze i opisac go dokladnie. Jak dla mnie to shaman zabiera 0 hp i idzie na 1 hit, spearman tak samo. Guard... w jaskiniach jest ich duzo wiec jesli wezmiesz 2-reczna bron to nie masz duzych szans na przetrwanie, jesli wyskoczy ci naraz 6 czy 7 potworkow. Jesli chodzi o mino maga, to ja zabijalem 3 , w momecie kiedy bily mnie 4 mino archery. Czyli 7 potworkow, a mam tylko 35 lvl. Trzymanie sie z daleka od minomaga jest raczej bojda. Wypowiedz blockera jest bardzo spojna z moja i wydaje mi sie, ze bardzo przekonywujaca do gry knightem. Poradnik napisany przez owoca nadaje sie do dzialu "smieszne historie z zycia knightem".
Pozdrawiam.
|