Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2004, 23:17   #38
Bloker
Użytkownik Forum

Bloker's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London

Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Świat: Pandoria
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
Domyślny

Witam wszystkich, dawno nie wypowiadalem sie na tym forum poniewaz wiekszasc ludzi juz pomogla tym którzy tej pomocy potrzebowali, ale dzisiaj zobaczylem temat "poradnik dla knighta" i mam wrażenie że ten kto zrobil ten temat albo nigdy nie gral knightem albo nie ma pojecia co mowi..."cyce sa meczace dla knighta....ja mam knighta 34 lvl skille 73/72 cyca zabijam na 2 hity z fire sworda... dwarfy guardy bije sie z bron+tarcza a nie bron 2 reczna poniewaz to sie nie oplaca jezeli chodzi o uhy, nastenie ZERK nigdy nie bije sie go na balanced tylko na ATAK!! On i tak jezeli ma cie uderzyc to to zrobi, moim knightem z giant swordem czasami tracilem 0 hp zabijajac zerka a czasem z mm shieldem i bright swordem dostalem za 140~ wiec nie chcialbym nic mowic na temat "Owoca", wspominales tez cos o GS(giant spider) ze knight ze skillami 80/80 traci na niego blokujac okolo 3-10 uh...GÓWNO PRAWDA!! nie wiem kim ty grasz...ja swoim knightem z mm shieldem tracilem 0 uh na gsa jezeli bilo go kilka paladynow 0-3 sie traci jezeli chcesz solo to nei ze ejst to nie mozliwe bo na 23 lvl to robilem knightem z 65 sworda z giant swordem ciezko bylo ale dalem rade wiec nie mow jezeli nigdy tego nie robiles i nie wiem po co sie zabierasz do robienia poradnika dla knighta jezeli nie masz pojecia o czym piszesz..ja niedlugo jak znajde czas moze i dzisieszej nocy napisze prawdziwy poradni bo po tym co tu zobaczylem to mi sie tylko niedobrze zrobilo, po takiej recenzji to bym w zycu knighta nie wybral na postac...DRAGON- ja osobiscie zabilem dragona solo na 16 lvl bez wiekszych prbolemow mozecie sie zapytac killera albo oxygane jak nie wierzycie byli przy tym ...jak jest red to bez problemu 16 knightem go doganialem i nie trzeba robic zadnego exori ani utani hur to brednie kolesia ktory nigdy nie gral knightem proslibym go nastepnym razem o nie wypowiadanie sie na temat o ktorym sie nie ma pojecia. Knightem da sie zabic wszystko to chyba jedyna postac dla ktorej wszystko jest mozliwe jezeli ma sie pojecie o grze , troche sprytu i umnie sie szybko uhac to nie ma przed nim granic. mam nadzieje ze Owoc pomysli nastepnym razem zanim cos napisze i jezeli medoratorzy chca niech zamkna ten temat ale to jest czysta prawda jezeli nie wierzycie moge zamiescic jakies ssy. Do zobacznia!!!
Bloker jest offline