Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gunnart
Ale czy ja go do czegos namawialem? tylko sie pytam jak to mozliwe ze koles z takim lvl i skillami expi na dwarfach bo to mnie troche dziwi a raczej smieszy ... I jeszcze jedno, nie znasz mnie nie wiec nie pisz jak gram czy dobrze czy żle i czy zrobie takiego chara jak Razo~ bo nigdy nie spotkalismy sie w Tibi!
|
Po pierwsze , nie pomyślałeś że na tych dwarfach są też guardy ? po drugie są tam tez slimy ,a razo na nich trenuje , po trzecie pewnie w nastepny swoim poście napiszesz że masz 100 lvl i że ja jestem newb ..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veirek
Jezdzisz po Gunarcie a sam widze ze neiznasz zasad uczciwego grania. Mowisz a niech sobie sharuje ,,lol". Biore moich kumpli z rl robimy postac gramy ja dajmy we 3-4 i przebijamy jego termin w mniejszy czas i w czym szutka takiego grania. Uczciwie grac to stworzyc postac i grac ja wylacznie samemu bez sharingu..Sharujesz to tak jak bys cheatowal wiec pomysl nad tym..Pozdro
|
To dawaj .. a nie pieprzysz farmazony , bierz 3-4 kumpli i sharuj .. gadać każdy potrafi , a robić to nie ma komu -.-'