Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draconis Dragontooth
Jak patrze na twój comment to mi się robi ciebie żal .. omg i kto tu jest noobem .. niech sobie Razorekor robi co chce , sharuje itp. ale wiem jedno napewno nie zrobisz nawet przez 3 lata takiej postaci jak on zrobil w te kilka miechów od powstania guardi .. -.-'
|
Chłopie, że ktoś wolno expi, lub sie mu z tym nie spieszy nie znaczy że jest Noobem, żal mi w tym momencie Ciebie. Btww jesli chodzi o Razorekora, To nie jak ty to powiedziales "Niech robi co chce, sharuje itp" - to co wymieniles to ejst oszukiwanie, Tibii oraz Tibijczyków - Przez co to jest karalne banami, Deletami etc. Także takie postepowanie Jakie wyraża Razorekor godzi w moje ambicje, Choćbym sie dwoił i troił, nie dam rade wygrac z 2-3 ownerami naraz którzy nie loguja swojej postaci i ciągle ją wzmacniaja. Staram sie ile moge ale Szarowaną postac jest ciezko wziaść w lv czy skilach, (w moim przypadku przepasc 5 skili melee). Gm powinien uważnie sie przyjzec temu graczowi, chcem grac na serverze w ktorym h lvle Szarują konto, żenada a moze jednak noobstwo? poniewaz nie potrafi sie wykreowac wlasnej postaci Solo, Coż bywa.
@Topic
Za***iste dowody Veirak.To jest jeden z przykładów PA na non pvp.Osobiscie tez mialem 2 takie przypadki z udzialem PA o ksywie "Razorekor" na tym servie. Dzialo to sie na Scarabach, jakies 2 miechy temu. Siedzialem se w pustej jaskini scarabów, nikogo zywego oprócz stworków, nagle ni z tąd ni z owąd zauwazyłem napis na połuniowym krancu ekranu "WHAT A NOOB ENTER TO THAT CAVE, LEAVE NOW" lub cos w tym stylu, napewno to nie bylo mile. Kolejny raz podobne slowa uslyszalem od tego samego pana na Tombach, na Szkieletach i ghulach. W obydwu Przypadkach mialem mniejszy lv od razorekora, wiec prubowac PA na non pvp. a to Chyba niedorzeczność.