Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2005, 03:43   #2
jet
Użytkownik Forum

jet's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Świat: Azura
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Dumny Created: Aug 21 2003, 23:50:12 CET

niedawno minely dwa latka od stworzenia mojego pierwszego konta=)
pamietam ja z kumplem wybralismy swiat (w sumie to chyba jakis pierwszy lepszy, ale mozliwe ze zwrocilismy uwage na "empty"), byla to Isara. moge chyba powiedziec, ze mailem szczescie bo jak wszedlem na rook to akurat szla "wycieczka" z przewodnikiem, ktory jako pierwszego nauczyl nas zabijac kroliki!! pozniej stopniowo uczylem sie uzywac liny i drabinki, no i tak po kilku tygodniach wyrookowalem mojego pierwszego chara - wybralem paladyna(Tutenchamon). pamietam jak ludzie mowili: uwazaj jak wyjdziesz na maina bo tam tylko czekaja na ludzi z rooka z kasa, wiec od razu biegnij do dp(nie wiem jak na to mowielm wtedy, bo pewnie nie znalem tego skrotu). zaczalem wiec szukac map maista Venore(nie wiem dlaczego wybralem wlasnie to miasto, ale do tej pory jest moim ulubionym) i studiowac droge ze swiatyni do dp^^. nie bylo jednak tak strasznie - nikt na mnie nie czekal, wiec zaczalem poznawac mainland i odkrywac mape. qrcez - to bylo tak dawno, ze na prawde malo z tego pamietam, ale przyznaje, ze poznalem tam kilku ciekawych ludzi, a ba - bylem nawet w gildi (do dzis pamietam nick lidera: Serolix ok.35lvl -bardzo mily Anglik), w ktorej wymaganiej przyjecia byl 20lvl, pozniej zwiekszyli na 25 - w tym miejscu pozdro dla Qby =] ktoremu niestety nie udalo sie do nas dolaczyc, poniewaz na ok.20lvl'u zabil go Del'Toro-noob-char:/. a przeciez wtedy nabic 20-25lvl to bylo cos(kilka tygodni, a nawet miesiecy grania), teraz robi sie to w dwa dni oczywiscie natkanalem sie (no bo jak) na zlurowanego GS'a (stracilem drag shd!!), ale jako pierwszy z moich kumpli zrobilem GS solo on PoH (paladyn - 27lvl), moze i szla vita za vita, ale liczy sie efekt => P-arm i zabity GS
koncze, bo sie rozczulilem
nie zapomne jednak nigdy jak ludzie uciekali przed Amazonka, czy Hunterem krzyczac: "PK! Help!" albo "dont kill", lecz kazdy byl przeciez kiedys newbie=D
pozdro dla poZiomkow=*

AXE BAHIA!

Ostatnio edytowany przez jet - 29-08-2005 o 03:48.
jet jest offline   Odpowiedz z Cytatem