29-08-2005, 08:43
|
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 71
Skille: 101\101
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veirek
 Dobra panie Razorekor koniec ściemniania. Po 1 przyczepie sie do twojej ortografii i wypowiedzi na forum ale dobrze że nieukryles wieku bo twoje ,,młodziencze" zapaly są wkońcu widoczne jak na 14 latka... Trzeba sie wyrzyć jak to sie w nocy zaczyna kołdra moczyć gdy sie dojrzewa prawda.. Po 2 to że ,,sharujesz" konto nie ciężko zauważyć bo gdzie normalny człowiek wytrzymał by okolo 24 h dziennie na grę przy dajmy 15 minutowej przerwie przez około cały czas grania od wykreowania postaci z przerwą tylko na ss'a..To ze gra tobą pół osiedla to nieznaczny że wkońcu jesteś fajny, ale nie na tym gra polega...przykro mi. Zauważ Ancienciq gra sam dajmy około gra 10 godzin dziennie i ,,wziął" cię na jakieś 6 lvl up gdzie na początku była różnica między wami 16 lvl (ancienciq 30 Razorekor 46). Więc twój zapał gówniarza radze opanować oraz popracować nad tym co napiszesz, bo czytając twoje wypowiedzi, naprawde wprowadzasz w zalosny ->  az mi sie  nad twoja ortografią i nad twoim  (wiekiem),a tak pozatym udowodnie tobie przy okazji co robi lvl w tibi z gówniarza tzw. power abuser pare zdjec kumpla:
|
Next Frajer Ja tez spie po****y
|
|
|