@fake:
Fake jest słabiutki bo OTS (nic się nie starałeś)
Fabuła jest wyklepana jak tyłek kelnerki (też sie nie starałeś)
Wniosek?
0/10
@Ferion
Raz że mi podpadłeś z nickiem...
Cytuj:
Dostane punkty karne ale musze... to ty należysz do tak zwanych lizusów dla których wszystko mjusi być idealne mam kratke po kratce wklejać wtedy napiszesz ze zle bo brzytko wklejone a powiem ci ze butelki postacie i niektore elementy tła są wklejone ponieważ nie mam mc to jak zrobie rozmowe co ? Jak ci się nie podoba to wara i nie krytykuj wszystkiego bo jakoś wiekrzości sie podoba a jak nie to sam zrób !!
|
dwa - chrzanisz że jak robisz kratka po kratce to fake źle wklejony?
to DO K***Y NĘDZY POSIEDŹ NAD TYM GODZINE DŁUŻEJ I ZRÓB PORZĄDNEGO FAKE (1 obrazek)
Nie chce ci sie?
To wynocha bo ta praca nie jest dla ciebie w takim razie.
Jesteś noobkiem i tyle.
Fabuła oklepana, wykonanie praktycznie brak - nawet nie chciał buteleczki zrobić więc żerżnął ją z LF2 -.-'
obydwie
a z mleka zrobiłes vóde czy coś w tym stylu co pokazuje jaki ejstes leniwy.
Ta praca nie jest dla ciebie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ferion
Po 1 To nie jest kiepskie fake !
Po 2 Jestes Noobem
Po 3 Jestes Noobem i nikt cię nie lubi
Po 4 Jestes Nie Lubiany i nigdy nie będziesz
Po 5 No ja nie wiem ..
Po 6 Mam więcej lat niż ty jestem na tym forum i gram w tibie grubo ponad rook tylko to inna postać na forum . A i jeszcze mimo to że mam mało postów tym userem i tak jestem bardziej lubiany niż ty ! I tak zaśmiecarz popatrz ile masz postów !
|
Ad1) To jest kiepski fake dlatego że to praktycznie nie fake - fake to pracay wokoonana własnoręcnzie w którą włożono trud a nie droga po łatwiźnie na OTSie
Ad2) ty większym
Ad3) ciebie nie lubimy bardziej
Ad4) Ty bardizej i tak samo
Ad5) ja tez nie
Ad6) I tak jesteś gówniarzem bo wiek o niczym nie świadczy, ja grałem w tibie 2 lata, jesteś nielubiany, nie lcizy sie ilość tylko jakość, i nie patrz tak na posty innych tylko swoje
@dudy:
tylko tibia.org nei ejst wspierana przez cipsot.
Czemu? bo śmierdzi, łamie regulamin i jest tylko dla dzici i gówniarzy którzy nie umieją grać i używają cheatów
@Filarel:
Jesteś większym gówniarzem niż sądziłęm.
może i ciałem starszy ale Cor Tibiarz jest o wiele doroślejszy od ciebie.
Bo gdy człowiekowi kończą się argumenty to zacyzna bluzgać. Tibia powinna być z testem IQ jak an tutora (i co pewien czas nowe zestawy).
Jestem pewny że byś go nie zdał
a jeszcze do feriona
Sam nie esjtem dobry w fakowaniu, ale jak chcesz możemy zrobić pojedynek.
Oceniać będzie Dejvo
Dostaniemy np. po 3 dni na wykoanie fake zleconegorpzez niego i ocenią
jeśli wygram to przestaniesz robić fake, drzeć jape i zachowywać się jak kretyn i odejdziesz z forum, jeśli ja przegram to się zamknę, nie będę cię krytykować i ja odejde z forum.
Co ty na to?