Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2005, 10:10   #11
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny uuuuu

Moja pierwsza postac byla na swiecie Premia(byl na tym wykazie serverow jako "empty" to sie nei czailem ) ale nigdy sie na nia nie zalogowalem wtedy nie wiedzialem co to pacc i te sprawy, myslalem ze cos jets nie tak i zrobilem nowa postac na Danubi(wybor losowy) osiagnalem 5 lvl ale nei wiedzialem ze mozna wyjsc z miasta wiec ciagle expilem na ratach i penwego dnia spotkala mnei straszna rzecz HACK... bylo to zupelnie z mojej winy w tamtych czasach popularne byly programiki ktore wpisywaly za ciebie pasy no i raz ustawilem taki program i poszedlem jesc, gdy wrocilem bylem zalogowany i w moim okienku textowym bylo wiele razy napisany moj acc i pass o czym nie wiedzialem i tak o se nacisnolem enter, akurat bylem na glownym placu rooka, reszty nei tzreba tlumaczyc... to na dluuugo zniechecilo mnei do tibi(wtedy ten 5 lvl to bylo cos). Grałem w MuOnline mialem tam nawet 50 knighta na normalnym servie (nie na jakis prv zasranych) no i przypomnialem sobie o gierce tibia zalozylem postac na Azurze nazywal sie Mikyfiszba rook poszedl bardzo dlugo po wyjsciu na mainland zostalem zbeszczeszcony przez pk i wlasna glupote(ahh te skorpiony ), stworzylem knighta o dumnym imieniu Wierzbik Rycerz i nim juz nawet umialem grac w miare mialem skile jak na lvl ale przytocze jeden dialog tej postaci z jakims innym low lvlem:

Koles: Gdzie expisz?
Ja: na swamp trolach
Koles: tam duzo pk
Ja :ale ja sie nie boje bo mam HMM'y
Koles: WOW ile?
Ja: 2
...............................

Wierzbik osiagnal 15 lvl i zaczolem grac druidem ktorym juz bylo latwo byl to moj prawdziwy Main Char
Fiszbin jest offline   Odpowiedz z Cytatem