Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2005, 12:22   #24
Heliwurab
Użytkownik Forum

Heliwurab's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
Heliwurab ma numer GG 1036614
Domyślny

Urodziłem się jakieś 2 lata temu. Na początku kilka razy próbowałem przeżyć na różnych planetach, aż wkońcu wybrałem jedną na której żyłem z qmplem. I tak uczyliśmy się grać na małej wysepce o śmiesznej nazwie "Rookgard" aż w końcu udało mi się dorosnąć. Gdy skończyłem 8 lat, poszedłem prosić piękną Oracle o teleport na główną wyspę "Mainland". Kolega niestety został, ale ja wyruszyłem w moją podróż. Niestety, za dobrze mi nie szło, tak więc przez te 2 dłuuugie lata miałem dość dużo żywotów na różnych planetach a nawet miałem jakby drugą tożsamość(drugie konto). Aż w końcu rodzice urodzili małego synka i nazwali go Vegeta Knight. Niestety Vegeta przez małą pomyłkę został Sorcerem a nie, tak jak chciał,Knightem. Zamieszkał na pięknej planecie o nazwie Secura i dzięki kolegom wyrósł na mocarnego maga. Niestety Vegeta urodził się 13 w piątek(metafoora taka) i przez to przez całe życie prześladuje go pech. Tak więc urósł do 21 lat ale w jego świecie czas szybko leci, więc latka też szybko. Ale nie zapominajmy o tym pechu. Vegeta przez swojego pecha stracił bardzo ładne ubranko, ale już się ubrał na nowo. I tak przez całe życie. Np. gdy wyruszał z kolegami na obowiązującego questa(Vocation Quest) zabił go zlurowany Wielki Pająk w drodze z Venore do pustyni. Ale i tak udało mu się dotrwać do tego questa. I tak żyje sobie nasz mały przyjaciel. P.S. kilka zdań pominąłem bo nie chce mi się pisać tyle
Heliwurab jest offline   Odpowiedz z Cytatem